А вона у них є?)))8000грн, так ще мене звинуватили що я поруч їхню ділову репутацію
Шахраї закінчені.
8000, то ще не багато. Люди більше віддавали їм.
Скільки віддали?така сама історія вийшла у мене,заплатила гроші.і ці недоюристи пропали
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
А вона у них є?)))8000грн, так ще мене звинуватили що я поруч їхню ділову репутацію
Скільки віддали?така сама історія вийшла у мене,заплатила гроші.і ці недоюристи пропали
Я у ласточка питав)8000грн, так ще мене звинуватили що я поруч їхню ділову репутацію
Наскільки мені відомо, 12000-16000.Люди більше віддавали їм.
8000 грн,прислали тіпа заяви не відстрочку і вся роботаА вона у них є?)))
Шахраї закінчені.
8000, то ще не багато. Люди більше віддавали їм.
Скільки віддали?
То для них норм. Шаблон заяви продати за 8000 грн8000 грн,прислали тіпа заяви не відстрочку і вся робота
Фірма рога і копита, схема у них гарно працює, і багато людей нажаль ведутьсяТо для них норм. Шаблон заяви продати за 8000 грн![]()
Так, і вони продовжують успішно працювати, поливаючи брудом нормальні ресурси.Фірма рога і копита, схема у них гарно працює, і багато людей нажаль ведуться
В він чимось відрізняється від підлеглих?)))З директором зв'язку немає
І що вас дивує? На їхню юридичну адресу пів України хоче прийти.Надсилала лист на юридичну адресу з договору, а їх там немає
Зовсім не здивований.Доречі в інстаграмі, де написала відгук під постом, мене заблокували
На юридичні послуги не потрібно ліцензіюМи маємо лишити їх ліцензії
Повністю згоден!ШАХРАЇ
Я вже писала. Вони коментарі видаляють. Боягузи!заява в поліцію не допоможе,я працюю логистом.декілька років тому украли вантаж,ми звернулись в поліцію.промурижили декілька місяццв і справу закрили за недостачу доказів
краще заходьте на цей сайт і пишіть відгуки Отзывы о юридической компании LA Consulting | Все юристы на MEGET - все о недвижимости
Ну хай спробують залякати. Я це все фіксуюласточка, поліція взагалі нічого не робить. Це і так очевидно. Єдина служба, від якої людям немає користі, в тільки проблеми.
Видалять.
Вони за гроші видаляють або залякуванням.
Ущербні. Я ж кожного дня їм на сайті пишу відгуки, в фейсбуці, тіктокі. І вони навіть не спробували вирішити питання, з поверненням коштів. Вони видаляють і все. Навіть у вихідні)) значить "жим-жим" якщо у вихідні слідкують. І судитись планую, шукаю хорошого юристаВони вже СМС-розсилки роблять із пропозицією своїх "послуг"![]()
Звісно, що такі ваші відгуки будуть видаляться. Вони ж їм заважають. Зато куплені відгуки - норм.Вони видаляють і все.
Що саме в позові плануєте вказувати?І судитись планую, шукаю хорошого юриста
ШахрайствоЗвісно, що такі ваші відгуки будуть видаляться. Вони ж їм заважають. Зато куплені відгуки - норм.
Що саме в позові плануєте вказувати?
Доречі, послуги адвоката будуть приблизно 8000-16000 коштувати.
Це не привід для позову. Шахрайством займається поліція. Треба їм писати заяву.Шахрайство
Правильно! Розмотайте їх по-повній!І судитись планую, шукаю хорошого юриста
Я ж кожного дня їм пишу відгуки на різних сайтах
Я їм пишу кожного дня відгуки, вони по 100 разів перевіряю сайти і видаляють їх. Наприклад на цьому сайті, взагалі вже ніхто не напише відгук Отзывы о юридической компании LA Consulting | Все юристы на MEGET - все о недвижимости. Тепер на іншому пишу, але вони весь час моніторять і видаляють. У вихідні видаляють, навіть в ночі ( в 1:00 ночі, потім зайшла сьогодні в 2:00 ночі видалили). Ось так люди і потрапляють на них і я в тому числі. Зайшла почитала, вони класні. А реальні відгуки видалені, лишились тільки ті, що вони залишають. І в мене питання, як можна знайти всіх тих людей, яких вони таким чином кинули на гроші. За це можна посадити за грати. Це ж явне шахрайство! Тепер вони на своєму сайті дописали, що бездоганна репутація - ШАКАЛИ. Цікаво, адреса прописана їхня чи є вони там? Хочу поїхати, але щоб недаремно
Відгуки - ЛА Консалтинг "LA Consulting" - відгуки про юридичну фірму на 44.ua тут пишу постійно, вони видаляють 24/7 і що саме цікаво. Видаляють мої і з'являється новий. Я так думаю, що від їхньої помічниці Машки, почерк один. Пише без розділових знаків і в слові з трьох букв, є дві помилки. В перед тих як залишити на цьому сайті відгук, треба спочатку зареєструватись, а потім написати. А в них 8 відгуків і всі АНОНІМНІ. Самі їх і пишуть. Тварі!