Новини
Новин поки що немає

La Consulting: відгуки клієнтів, юридичне шахрайство

• Автор теми Автор теми Де❓Кредит❕
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 116
  • Перегляди Перегляди 6 тис.
  • Адміністратор
La Consulting

Я особисто та вся команда нашого порталу не зовсім розділяє філософію форуму АнтиКоллектор, але не можемо пройти повз. Ця ситуація навіть мене особисто обурила.

Що таке форум АНТИКОЛЛЕКТОР​

Нещодавно на форумі АНТИКОЛЛЕКТОР з'явилася невеличка тема від Адміна. Вирішив її почитати, та був здивований, наскільки нечисті на язик деякі "юридичні компанії". В даному випадку - La Consulting.

В темі опубліковано відеодопис з блогу в інстаграмі компанії La Consulting де якась лиса людина розповідає, що хтось там, звернувшись до адміністрації форуму АНТИКОЛЛЕКТОР отримав рекомендацію звернутися до якоїсь юридичної компанії, яка потім з "клієнта" взяла 12000 гривень і перестали відповідати.

Форум АНТИКОЛЛЕКТОР відомий мені особисто вже не перший рік, я дуже давно за ним спостерігаю. І може точно сказати, що адміністрація ніколи в житті не порекомендує ніякі юридичні компанії, які не зареєстровані на форумі та не мають статуса "Юрист", "Адвокат" або "Юридична компанія". Адвокати і юристи форуму АНТИКОЛЛЕКТОР працюють по договору, що протирічить висловам тої лисої людина на відео.

La Consulting - нечесна "юридична" ОПГ​

Ось посилання на саму тему та відео в ній:

Наостанок хочу зауважити, що філософія форума АНТИКОЛЛЕКТОР нам не дуже прийнятна, але то їх справи. Одне можу сказати точно: форум АНТИКОЛЛЕКТОР ніколи нікого не кидав, бо інакше він не зміг би працювати більше 6 років і мати таку популярність, якій заздрять такі "компанії", як La Consulting.

Напишіть тут ще: La Consulting | Юристи-шахраї
Дивлюсь, що там відгуки не видаляються

Це давно відома практика

За це можна посадити за грати. Це ж явне шахрайство!
Так, і треба працювати у цьому напрямку!!!

Цей непотріб і в фейсбуці, і в інсті, і в телезі вже.
Цікаво, скільки ж людей вони вже нагріли і на яку суму. Це ж ясно, що там мільйони крутяться тих, хто працює в переливається з хліба на воду.
Для цих ублюдків окремий котел у Пеклі приготований.

Цей непотріб і в фейсбуці, і в інсті, і в телезі вже.
Цікаво, скільки ж людей вони вже нагріли і на яку суму. Це ж ясно, що там мільйони крутяться тих, хто працює в переливається з хліба на воду.
Для цих ублюдків окремий котел у Пеклі приготований.
І який сенс, що ти понервував?)
Навіщо звертаєш на нього увагу?

Я до них колись ледь не звернулася

Потрібно спочатку дивитися відгуки, а потім вирішувати, чи працювати з подібними організаціями, чи ні.
Факт в тому лише, що на їх сайтах відгуки завжди гарні.
Які вони самі штампують. В реальні, ті що від людей - видаляють. Перевірено особисто!

Звичайно. Мені от цікаво люди до поліції звертались з заявами чи просто пишуть про них, які погані тут?
Знайома контора.
В що поліція зробить? У них все по договору, робота виконана навіть якщо і не виконувалась. Доведи, що вона не виконувалася.
Поліція скаже: йдіть в суд.

• Like
Реакції: galo
Ну так. Якби масово йшли, їх би придали. В так, вони і дальше розводять. Щоб їм на ліки ці гроші пішли!
А тільки вони одні? Таких контор зараз тьма тьмуща. Захист, Правда, Звільнимо та інші. Всі вони однакові.
Взагалі, вважаю, що в них там є "підв'язки", бо таке коїти без "криші" навряд чи хтось відважився би.

• Like
Реакції: galo
Слухайте, сьогодні від цих з самого ранку йде суцільний спам. Телефонує роботи і пропонує послуги)), надходять смс. Я вже включила антиспам, бо неможливо терпіти. А антиспам блокує також і дзвінки по роботі, бо не підписані я теж включила на блок.
Може на них заяву до поліції написати через такі агресивні дії? Це принесе результат?

Слухайте, сьогодні від цих з самого ранку йде суцільний спам. Телефонує роботи і пропонує послуги)), надходять смс. Я вже включила антиспам, бо неможливо терпіти. А антиспам блокує також і дзвінки по роботі, бо не підписані я теж включила на блок.
Може на них заяву до поліції написати через такі агресивні дії? Це принесе результат?
Можна написати. А ще написати по всіх сайтах і фейсбуці відгуки про них. Щоб більше людей про них знали. Підараси кінчені

Підараси кінчені
🤝
А ще написати по всіх сайтах і фейсбуці відгуки про них
А сенс який? Вони все ненативне всюди видаляють. Я так розумію, власники сайтів за це отримують "канхвєти" від них то ж чому не видалити негативний відгук. А скілько ошуканих ними людей? От і порахуйте, вигідно сайтам видаляти погані відгуки про них, якщо ті платять?

Хоча сидіти і нічого не робити теж не варіант.

Зареєструйтеся або увійдіть, щоб коментувати

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Зареєструватися

Зареєструйтеся на нашому форумі. Це просто!

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Назад
Зверху