Звернулась до цих шахраїв. Знайшла їх в інтернеті, почитала відгуки, хороші. Зв'язався зі мною юрист Пономаренко Володимир, перед авансов, постійно написував, запевняв, що все буде гаразд, що на зв'язку 24/7. Після повної оплати пропадає це недоюрист на 10 днів. На повідомлення не відповідає, на дзвінки відповідає автовідповідач. Через інших юристів з їхньої шахрайської компанії випросила, щоб цей недоадвокат зі мною зв'язався. Після обурення такого відношення до клієнта, який на хвилиночку опоатив 20000 грн. Він просто відповів, що 10 днів був на судах. На прохання повернути кошти, мені говорив, що готовий продовжувати роботу. З директором зв'язку немає, а ці работніки творять, що хочуть. Надсилала лист на юридичну адресу з договору, а їх там немає. Адреса яка вказана в договорі, просто неактуальна. І вже 2 місяці тиші. В мене питання до Пономаренка Володимира, як тобі спиться, спокійно? Взяти гроші в розмірі 20000 грн і нічого не робити. Заява в поліцію написана, далі суд! Я так цього не залишу. Доречі в інстаграмі, де написала відгук під постом, мене заблокували))) і хто ця компанія? ШАХРАЇ! НАЖИВАТИСЬ НА ЛЮДЯХ В СКЛАДНИХ ДЛЯ НИХ СИТУАЦІЯХ.Люди читайте уважно відгуки, вони всі підроблені. А ще звертаюсь до тих, хто з ним попав на гроші, як я. Пишіть заяви в поліція і вирішуйте через суд. Ми маємо лишити їх ліцензії. ШАХРАЇ!