La Consulting: відгуки клієнтів, юридичне шахрайство

• Автор теми Автор теми Де❓Кредит❕
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 165
  • Перегляди Перегляди 10 тис.
1.00 зірка(и) 17 оцінок Переглянути
Шукала юриста, хто б домоміг з погашенням боргу по мікрокредитам. в Інстаграммі потрапила на юриста Володимира Глушановського. Він зателефонував, добре поставлений голос, нормально спілкується, все роз'яснює. Далі почались дива: умова співпраці 50% передоплати. При отриманні документів платиш другу половину. Тобто я заплптила 8000. Далі мене закрепили до помічника Марії і почався треш: далі я все робила сама - відсилала листи, отримувала відповіді, а коли у мене виникли питання і я затефоновувала Володимиру, з'ясувалось, що мій номер поставлен на автовідпоідач, який повідомляв, що всі оператори зайняті. З номером помічника Марії та ж сама історія. Марія - це окрема частина "Мерлезонського балету" - вона пише без заглавних літер, без розділових знаків, робить три помилки в двох словах. Додадковий лист вони мені прислали і знов виставили 4000. Я спитала чому не 8000, тоді вони цю суму прибрали.
Зрозумів, що потрапила на юридичних шахраїв я заключила договір з іншою компанією, де я врешті решт побачила і інше ставлення і іншу юридичну роботу.
Николи не звертайтесь до Ла консалтінг!!!!!! Це бессовесні шахраї!!!!!
Вітаю! А ви могли б поділитись іншою юридичною фірмою?

Що конкретно вам потрібно від юридичної компанії?допомога з погашення боргу по мікрокредитам. Тому що LA мені дуже підозрілий, я попросила змінити предмет договору, тою там був порядок паркової допомоги, але вони доволі грубо сказали. що цей туманний предмет договору вони не змінюють і хочуть аванс 21 к і потім 21 к

Олена Jkt, домовитися з сіл на досудовому етапі ви і самі зможете. Не потрібні ніякі "хвірми". Раніше ніж 2-3 місяці протеомінування - навіть не має сенсу намагатися. Повний ігнор і в результаті вам почнуть надходити пропозиції закрити за тіло та подібне.
А "юристи" з вас стягнуть купу грошей, але робити нічого не будутб, а через 2-3 місяці, коли вам підуть нормальні пропозиції, воно скажуть, що це їх заслуга.
Ви хочете просто так віддавати нізащо гроші?)

оцінок:   1.00 зірка(и)
Нажухали мене майже на 20 тис гривень. Постійно тягнули гроші, тягнули і тягнули, тягнули і тягнули. Нічого не робили, тілько гроші, гроші , гроші. Тепер фінпром та капітал ресурс подали до суду. Це результат роботи цих ,,юристів,,.

оцінок:   1.00 зірка(и)
Ніколи не звязуйтеся з цими юристами!!!!! Тягнуть гроші, хамлять, а борги як були, так і залишаються! Викинув 16тисяч і тепер два суди. Нічим не помогли крім залишитися без грошей.

Назад
Зверху