Шукала юриста, хто б домоміг з погашенням боргу по мікрокредитам. в Інстаграммі потрапила на юриста Володимира Глушановського. Він зателефонував, добре поставлений голос, нормально спілкується, все роз'яснює. Далі почались дива: умова співпраці 50% передоплати. При отриманні документів платиш другу половину. Тобто я заплптила 8000. Далі мене закрепили до помічника Марії і почався треш: далі я все робила сама - відсилала листи, отримувала відповіді, а коли у мене виникли питання і я затефоновувала Володимиру, з'ясувалось, що мій номер поставлен на автовідпоідач, який повідомляв, що всі оператори зайняті. З номером помічника Марії та ж сама історія. Марія - це окрема частина "Мерлезонського балету" - вона пише без заглавних літер, без розділових знаків, робить три помилки в двох словах. Додадковий лист вони мені прислали і знов виставили 4000. Я спитала чому не 8000, тоді вони цю суму прибрали.
Зрозумів, що потрапила на юридичних шахраїв я заключила договір з іншою компанією, де я врешті решт побачила і інше ставлення і іншу юридичну роботу.
Николи не звертайтесь до Ла консалтінг!!!!!! Це бессовесні шахраї!!!!!