La Consulting: відгуки клієнтів, юридичне шахрайство

La Consulting

Я особисто та вся команда нашого порталу не зовсім розділяє філософію форуму АнтиКоллектор, але не можемо пройти повз. Ця ситуація навіть мене особисто обурила.

Що таке форум АНТИКОЛЛЕКТОР​

Нещодавно на форумі АНТИКОЛЛЕКТОР з'явилася невеличка тема від Адміна. Вирішив її почитати, та був здивований, наскільки нечисті на язик деякі "юридичні компанії". В даному випадку - La Consulting.

В темі опубліковано відеодопис з блогу в інстаграмі компанії La Consulting де якась лиса людина розповідає, що хтось там, звернувшись до адміністрації форуму АНТИКОЛЛЕКТОР отримав рекомендацію звернутися до якоїсь юридичної компанії, яка потім з "клієнта" взяла 12000 гривень і перестали відповідати.

Форум АНТИКОЛЛЕКТОР відомий мені особисто вже не перший рік, я дуже давно за ним спостерігаю. І може точно сказати, що адміністрація ніколи в житті не порекомендує ніякі юридичні компанії, які не зареєстровані на форумі та не мають статуса "Юрист", "Адвокат" або "Юридична компанія". Адвокати і юристи форуму АНТИКОЛЛЕКТОР працюють по договору, що протирічить висловам тої лисої людина на відео.

La Consulting - нечесна "юридична" ОПГ​

Ось посилання на саму тему та відео в ній:

Наостанок хочу зауважити, що філософія форума АНТИКОЛЛЕКТОР нам не дуже прийнятна, але то їх справи. Одне можу сказати точно: форум АНТИКОЛЛЕКТОР ніколи нікого не кидав, бо інакше він не зміг би працювати більше 6 років і мати таку популярність, якій заздрять такі "компанії", як La Consulting.

з цими клоунами взагалу краще не зв*язуватися.
Був якось досвід з ними. Там і консультації платні. А знаєте, що вони там розповідають за гроші? Ні? Не, що на форумі АНТИКОЛЛЕКТОР у 2019 році писали користувачі та юристи. Тож тепер і гадайте, чи варто з ними "співпрацювати"?!

Там і консультації платні. А знаєте, що вони там розповідають за гроші? Ні? Не, що на форумі АНТИКОЛЛЕКТОР у 2019 році писали користувачі та юристи.
Так то ж читати треба)
Ті, хто не хоче читати, отримують консультації за гроші 🤷
Тут не бачу нічого поганого.

Але питання залишається відкритим щодо якості консультації. Я не впевнений, що вона на високому рівні.

Але питання залишається відкритим щодо якості консультації. Я не впевнений, що вона на високому рівні.
Рівень ніякий. Яка консультація?? Ну добре, в когось кредити, проблеми з ними. Варіантів небагато: платити або не платити.

НІКОМУ НЕ РАДЖУ!!!!!!! ВИДАЛЯЮТЬ УСІ ВІДГУКИ ПРО СЕБЕ
Мав я радість поробити з цими недоюристами, все дуже гарно розказали, всі відгуки в них класні, заплатив їм 8 тисяч за просто листки, і все, на звязок нормально не виходять, весь час зайняті, написав про них відгук на одному з сайтів, він побув один день і зник, от тепер і думайте про їх гарні відгуки, я думаю що так з усіма відгуками про них, тільки тут реально про них пишуть!!!

НІКОМУ НЕ РАДЖУ!!!!!!! ВИДАЛЯЮТЬ УСІ ВІДГУКИ ПРО СЕБЕ
Тут не видалять.
написав про них відгук на одному з сайтів, він побув один день і зник, от тепер і думайте про їх гарні відгуки, я думаю що так з усіма відгуками про них, тільки тут реально про них пишуть!!!
Почитайте перший допис у темі. Вони і погрожують адмінам схожих ресурсів, і відео нехороші роблять.

Назад
Зверху