La Consulting: відгуки клієнтів, юридичне шахрайство

• Автор теми Автор теми Де❓Кредит❕
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 100
  • Перегляди Перегляди 5 тис.
  • Адміністратор
La Consulting

Я особисто та вся команда нашого порталу не зовсім розділяє філософію форуму АнтиКоллектор, але не можемо пройти повз. Ця ситуація навіть мене особисто обурила.

Що таке форум АНТИКОЛЛЕКТОР​

Нещодавно на форумі АНТИКОЛЛЕКТОР з'явилася невеличка тема від Адміна. Вирішив її почитати, та був здивований, наскільки нечисті на язик деякі "юридичні компанії". В даному випадку - La Consulting.

В темі опубліковано відеодопис з блогу в інстаграмі компанії La Consulting де якась лиса людина розповідає, що хтось там, звернувшись до адміністрації форуму АНТИКОЛЛЕКТОР отримав рекомендацію звернутися до якоїсь юридичної компанії, яка потім з "клієнта" взяла 12000 гривень і перестали відповідати.

Форум АНТИКОЛЛЕКТОР відомий мені особисто вже не перший рік, я дуже давно за ним спостерігаю. І може точно сказати, що адміністрація ніколи в житті не порекомендує ніякі юридичні компанії, які не зареєстровані на форумі та не мають статуса "Юрист", "Адвокат" або "Юридична компанія". Адвокати і юристи форуму АНТИКОЛЛЕКТОР працюють по договору, що протирічить висловам тої лисої людина на відео.

La Consulting - нечесна "юридична" ОПГ​

Ось посилання на саму тему та відео в ній:

Наостанок хочу зауважити, що філософія форума АНТИКОЛЛЕКТОР нам не дуже прийнятна, але то їх справи. Одне можу сказати точно: форум АНТИКОЛЛЕКТОР ніколи нікого не кидав, бо інакше він не зміг би працювати більше 6 років і мати таку популярність, якій заздрять такі "компанії", як La Consulting.

8000грн, так ще мене звинуватили що я поруч їхню ділову репутацію
А вона у них є?)))
Шахраї закінчені.
8000, то ще не багато. Люди більше віддавали їм.

така сама історія вийшла у мене,заплатила гроші.і ці недоюристи пропали
Скільки віддали?

• Автор теми
  • Адміністратор
  • Автор теми
  • Адміністратор
Звернулась до цих шахраїв. Знайшла їх в інтернеті, почитала відгуки, хороші. Зв'язався зі мною юрист Пономаренко Володимир, перед авансов, постійно написував, запевняв, що все буде гаразд, що на зв'язку 24/7. Після повної оплати пропадає це недоюрист на 10 днів. На повідомлення не відповідає, на дзвінки відповідає автовідповідач. Через інших юристів з їхньої шахрайської компанії випросила, щоб цей недоадвокат зі мною зв'язався. Після обурення такого відношення до клієнта, який на хвилиночку опоатив 20000 грн. Він просто відповів, що 10 днів був на судах. На прохання повернути кошти, мені говорив, що готовий продовжувати роботу. З директором зв'язку немає, а ці работніки творять, що хочуть. Надсилала лист на юридичну адресу з договору, а їх там немає. Адреса яка вказана в договорі, просто неактуальна. І вже 2 місяці тиші. В мене питання до Пономаренка Володимира, як тобі спиться, спокійно? Взяти гроші в розмірі 20000 грн і нічого не робити. Заява в поліцію написана, далі суд! Я так цього не залишу. Доречі в інстаграмі, де написала відгук під постом, мене заблокували))) і хто ця компанія? ШАХРАЇ! НАЖИВАТИСЬ НА ЛЮДЯХ В СКЛАДНИХ ДЛЯ НИХ СИТУАЦІЯХ.Люди читайте уважно відгуки, вони всі підроблені. А ще звертаюсь до тих, хто з ним попав на гроші, як я. Пишіть заяви в поліція і вирішуйте через суд. Ми маємо лишити їх ліцензії. ШАХРАЇ!

• Автор теми
  • Адміністратор
З директором зв'язку немає
В він чимось відрізняється від підлеглих?)))
Ви йому в тік-ток напишіть, він там постійно відосіки додає і розповідає, які вони хороші.

Надсилала лист на юридичну адресу з договору, а їх там немає
І що вас дивує? На їхню юридичну адресу пів України хоче прийти.

Доречі в інстаграмі, де написала відгук під постом, мене заблокували
Зовсім не здивований.

Ми маємо лишити їх ліцензії
На юридичні послуги не потрібно ліцензію
Повністю згоден!

заява в поліцію не допоможе,я працюю логистом.декілька років тому украли вантаж,ми звернулись в поліцію.промурижили декілька місяццв і справу закрили за недостачу доказів

краще заходьте на цей сайт і пишіть відгуки Отзывы о юридической компании LA Consulting | Все юристы на MEGET - все о недвижимости

заява в поліцію не допоможе,я працюю логистом.декілька років тому украли вантаж,ми звернулись в поліцію.промурижили декілька місяццв і справу закрили за недостачу доказів

краще заходьте на цей сайт і пишіть відгуки Отзывы о юридической компании LA Consulting | Все юристы на MEGET - все о недвижимости
Я вже писала. Вони коментарі видаляють. Боягузи!

• Автор теми
  • Адміністратор
ласточка, поліція взагалі нічого не робить. Це і так очевидно. Єдина служба, від якої людям немає користі, в тільки проблеми.
краще заходьте на цей сайт і пишіть відгуки
Видалять.

Я вже писала. Вони коментарі видаляють. Боягузи!
Вони за гроші видаляють або залякуванням.

Вони вже СМС-розсилки роблять із пропозицією своїх "послуг":D

Вони вже СМС-розсилки роблять із пропозицією своїх "послуг":D
Ущербні. Я ж кожного дня їм на сайті пишу відгуки, в фейсбуці, тіктокі. І вони навіть не спробували вирішити питання, з поверненням коштів. Вони видаляють і все. Навіть у вихідні)) значить "жим-жим" якщо у вихідні слідкують. І судитись планую, шукаю хорошого юриста

• Автор теми
  • Адміністратор
Вони видаляють і все.
Звісно, що такі ваші відгуки будуть видаляться. Вони ж їм заважають. Зато куплені відгуки - норм.
І судитись планую, шукаю хорошого юриста
Що саме в позові плануєте вказувати?
Доречі, послуги адвоката будуть приблизно 8000-16000 коштувати.

Звісно, що такі ваші відгуки будуть видаляться. Вони ж їм заважають. Зато куплені відгуки - норм.

Що саме в позові плануєте вказувати?
Доречі, послуги адвоката будуть приблизно 8000-16000 коштувати.
Шахрайство

• Автор теми
  • Адміністратор
Я ж кожного дня їм пишу відгуки на різних сайтах
Я їм пишу кожного дня відгуки, вони по 100 разів перевіряю сайти і видаляють їх. Наприклад на цьому сайті, взагалі вже ніхто не напише відгук Отзывы о юридической компании LA Consulting | Все юристы на MEGET - все о недвижимости. Тепер на іншому пишу, але вони весь час моніторять і видаляють. У вихідні видаляють, навіть в ночі ( в 1:00 ночі, потім зайшла сьогодні в 2:00 ночі видалили). Ось так люди і потрапляють на них і я в тому числі. Зайшла почитала, вони класні. А реальні відгуки видалені, лишились тільки ті, що вони залишають. І в мене питання, як можна знайти всіх тих людей, яких вони таким чином кинули на гроші. За це можна посадити за грати. Це ж явне шахрайство! Тепер вони на своєму сайті дописали, що бездоганна репутація - ШАКАЛИ. Цікаво, адреса прописана їхня чи є вони там? Хочу поїхати, але щоб недаремно

Відгуки - ЛА Консалтинг "LA Consulting" - відгуки про юридичну фірму на 44.ua тут пишу постійно, вони видаляють 24/7 і що саме цікаво. Видаляють мої і з'являється новий. Я так думаю, що від їхньої помічниці Машки, почерк один. Пише без розділових знаків і в слові з трьох букв, є дві помилки. В перед тих як залишити на цьому сайті відгук, треба спочатку зареєструватись, а потім написати. А в них 8 відгуків і всі АНОНІМНІ. Самі їх і пишуть. Тварі!

Останнє редагування:

Зареєструйтеся або увійдіть, щоб коментувати

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Зареєструватися

Зареєструйтеся на нашому форумі. Це просто!

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Назад
Зверху