La Consulting: відгуки клієнтів, юридичне шахрайство

• Автор теми Автор теми Де❓Кредит❕
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 77
  • Перегляди Перегляди 4 тис.
  • Адміністратор
La Consulting

Я особисто та вся команда нашого порталу не зовсім розділяє філософію форуму АнтиКоллектор, але не можемо пройти повз. Ця ситуація навіть мене особисто обурила.

Що таке форум АНТИКОЛЛЕКТОР​

Нещодавно на форумі АНТИКОЛЛЕКТОР з'явилася невеличка тема від Адміна. Вирішив її почитати, та був здивований, наскільки нечисті на язик деякі "юридичні компанії". В даному випадку - La Consulting.

В темі опубліковано відеодопис з блогу в інстаграмі компанії La Consulting де якась лиса людина розповідає, що хтось там, звернувшись до адміністрації форуму АНТИКОЛЛЕКТОР отримав рекомендацію звернутися до якоїсь юридичної компанії, яка потім з "клієнта" взяла 12000 гривень і перестали відповідати.

Форум АНТИКОЛЛЕКТОР відомий мені особисто вже не перший рік, я дуже давно за ним спостерігаю. І може точно сказати, що адміністрація ніколи в житті не порекомендує ніякі юридичні компанії, які не зареєстровані на форумі та не мають статуса "Юрист", "Адвокат" або "Юридична компанія". Адвокати і юристи форуму АНТИКОЛЛЕКТОР працюють по договору, що протирічить висловам тої лисої людина на відео.

La Consulting - нечесна "юридична" ОПГ​

Ось посилання на саму тему та відео в ній:

Наостанок хочу зауважити, що філософія форума АНТИКОЛЛЕКТОР нам не дуже прийнятна, але то їх справи. Одне можу сказати точно: форум АНТИКОЛЛЕКТОР ніколи нікого не кидав, бо інакше він не зміг би працювати більше 6 років і мати таку популярність, якій заздрять такі "компанії", як La Consulting.

При цьому тупі вважають себе хитрими і розумними🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Все правильно. Віддали гроші просто так, задарма, отримали якусь писульку, що під захистом юридичної компанії, і носяться із нею. В фактично ніхто не під яким захистом.
Знайома віддала їм 15000 гривень, вони нічого не зробили і при цьому доказати нічого не можливо, вони кажуть, що роботу виконали, а те що немає позитивного результату, так то не їх проблеми🤣

Віддали гроші просто так, задарма, отримали якусь писульку, що під захистом юридичної компанії, і носяться із нею. В фактично ніхто не під яким захистом.
Та то нормально. Вже нічому не дивуюсь. Людей розводять, а вони радіють🤦

Ні. Допоможе позбавитися Вам грошей своїх.
Ні, я не збираюся до них звертатися

Зв'язалася із ними на свою голову. Результат: 15000 викинула на вітер. А головне те, що вони нічого не повернуть, "ми виконали роботу, а відсутність позитивного результату - не наша проблема". Будьте обережні із цими шахраями!!! Я брала гроші у борг для оплати їх послуг, бо думала, що вони допоможуть, а вони мене обікрали і я тепер у більших боргах! Не вірте тому, що вони пишуть які вони хороші. Вони всі відгуки покупають, а мої вже двічі були видалені на інших сайтах. Сподіваюся, що на цьому не видалять!!!!

Сподіваюся, що на цьому не видалять!
Та вроді не видаляють.
Нда, ситуація так собі... Треба ж було спочатку читати відгуки, а потім вирішувати, чи звертатися до ни чи ні, а не навпаки

Та вроді не видаляють.
Нда, ситуація так собі... Треба ж було спочатку читати відгуки, а потім вирішувати, чи звертатися до ни чи ні, а не навпаки
Я читала про них відгуки вони майже всюди були гарні. НЕ буду ж я усі сайти моніторити, бо час грав не на мою користь. А тепер лише додаткових проблем додалося.

Зв'язалася із ними на свою голову. Результат: 15000 викинула на вітер. А головне те, що вони нічого не повернуть, "ми виконали роботу, а відсутність позитивного результату - не наша проблема". Будьте обережні із цими шахраями!!! Я брала гроші у борг для оплати їх послуг, бо думала, що вони допоможуть, а вони мене обікрали і я тепер у більших боргах! Не вірте тому, що вони пишуть які вони хороші. Вони всі відгуки покупають, а мої вже двічі були видалені на інших сайтах. Сподіваюся, що на цьому не видалять!!!!

Шукала юриста, хто б домоміг з погашенням боргу по мікрокредитам. в Інстаграммі потрапила на юриста Володимира Глушановського. Він зателефонував, добре поставлений голос, нормально спілкується, все роз'яснює. Далі почались дива: умова співпраці 50% передоплати. При отриманні документів платиш другу половину. Тобто я заплптила 8000. Далі мене закрепили до помічника Марії і почався треш: далі я все робила сама - відсилала листи, отримувала відповіді, а коли у мене виникли питання і я затефоновувала Володимиру, з'ясувалось, що мій номер поставлен на автовідпоідач, який повідомляв, що всі оператори зайняті. З номером помічника Марії та ж сама історія. Марія - це окрема частина "Мерлезонського балету" - вона пише без заглавних літер, без розділових знаків, робить три помилки в двох словах. Додадковий лист вони мені прислали і знов виставили 4000. Я спитала чому не 8000, тоді вони цю суму прибрали.
Зрозумів, що потрапила на юридичних шахраїв я заключила договір з іншою компанією, де я врешті решт побачила і інше ставлення і іншу юридичну роботу.
Николи не звертайтесь до Ла консалтінг!!!!!! Це бессовесні шахраї!!!!!
Я також попала на цю компанію, заплатила 8000 грн, нічого не роблять, помічник Марія тільки відписується що с кредиторами ми повинні самі домовляться,проблем стало більше як повірила цім шахраям

• Автор теми
  • Адміністратор
Про неї вже легенди ходять)
с кредиторами ми повинні самі домовляться
В вони тоді нащо потрібні?)))
проблем стало більше як повірила цім шахраям
Так, це так і є. Далі буде ще гірше, якщо продовжете "співпрацювати"

А ця компанія допоможе закрити кредити зі списанням відсотків?
Ні, даже не звертайтесь до них

НІКОМУ НЕ РАДЖУ!!!!!!! ВИДАЛЯЮТЬ УСІ ВІДГУКИ ПРО СЕБЕ
Мав я радість поробити з цими недоюристами, все дуже гарно розказали, всі відгуки в них класні, заплатив їм 8 тисяч за просто листки, і все, на звязок нормально не виходять, весь час зайняті, написав про них відгук на одному з сайтів, він побув один день і зник, от тепер і думайте про їх гарні відгуки, я думаю що так з усіма відгуками про них, тільки тут реально про них пишуть!!!
Помогли вам вирішити питання, чи гроші забрали і все?

Шукала юриста, хто б домоміг з погашенням боргу по мікрокредитам. в Інстаграммі потрапила на юриста Володимира Глушановського. Він зателефонував, добре поставлений голос, нормально спілкується, все роз'яснює. Далі почались дива: умова співпраці 50% передоплати. При отриманні документів платиш другу половину. Тобто я заплптила 8000. Далі мене закрепили до помічника Марії і почався треш: далі я все робила сама - відсилала листи, отримувала відповіді, а коли у мене виникли питання і я затефоновувала Володимиру, з'ясувалось, що мій номер поставлен на автовідпоідач, який повідомляв, що всі оператори зайняті. З номером помічника Марії та ж сама історія. Марія - це окрема частина "Мерлезонського балету" - вона пише без заглавних літер, без розділових знаків, робить три помилки в двох словах. Додадковий лист вони мені прислали і знов виставили 4000. Я спитала чому не 8000, тоді вони цю суму прибрали.
Зрозумів, що потрапила на юридичних шахраїв я заключила договір з іншою компанією, де я врешті решт побачила і інше ставлення і іншу юридичну роботу.
Николи не звертайтесь до Ла консалтінг!!!!!! Це бессовесні шахраї!!!!!
Д.день, я також звернулась до них за допомогу,ітог нашої співпраці, 8000 грн оплатила, нічого не зробили, долги ростуть, дзінки продовжуються,а вони мене ще кругом заблокуровали,ШАХРАЇ!!@Олена,

Помогли гроші забрати собі, фірма шахраї, я тоже їм заплатила 8000 грн, за місяць нічого не зроблено, проблем стало більше, коли я ви написала що вони нічого не роблять, то кругом заблокіровали, і тепер до них ні дозвониться ні написати, денежеки тютютю

Помогли гроші забрати собі, фірма шахраї, я тоже їм заплатила 8000 грн, за місяць нічого не зроблено, проблем стало більше, коли я ви написала що вони нічого не роблять, то кругом заблокіровали, і тепер до них ні дозвониться ні написати, денежеки тютютю
Трошки злякалися)))
Ну то і так зрозуміло, якщо кидають, то і блокують.
Ви наберіть з номера, який вони не знають. Тільки обережно, бо потім на той номер будуть постійно приходити різні повідомлення з погрозами.

я тоже мала змогу з ними попрацювати,заплатила 8000 грн.прислали бумажки які я повинна була сама їх кредиторам заказними листами відправить.а потім вияснилось що с кредиторами повинні ми самі договарюваться.а їхні справи писать по закону такому то.коли я нагадала що вони повинні працювати скредиторми самі то вони бистренько заблокіовали мене кругом.я тоді написала на них негативний відгук.зразу мені написав робітник цієї гори компаії і каже що я порчу їхню ділову репутацію.відгуки негативні удаляють

@Олена, як я вже зрозумів, це не юристи, а аферисти. Бо роблять гроші з повітря. Ви ніяк не доведете, що вони нічого не робили і якщо перестанете платити їм, в них буде формулювання "ви не виконали умови договору, тому співпраця з вами закінчена". І гроші ніхто не поверне.
така сама історія вийшла у мене,заплатила гроші.і ці недоюристи пропали

Зареєструйтеся або увійдіть, щоб коментувати

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Зареєструватися

Зареєструйтеся на нашому форумі. Це просто!

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Назад
Зверху