La Consulting: відгуки клієнтів, юридичне шахрайство

• Автор теми Автор теми Де❓Кредит❕
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 154
  • Перегляди Перегляди 8 тис.
1.00 зірка(и)
13 Оцінка - Переглянути
Напишіть тут ще: La Consulting | Юристи-шахраї
Дивлюсь, що там відгуки не видаляються

Це давно відома практика

За це можна посадити за грати. Це ж явне шахрайство!
Так, і треба працювати у цьому напрямку!!!

Цей дебіл вже всюди. Лізе без мила у дупу
Юристи шахраї. Як ошукують українців

Цей непотріб і в фейсбуці, і в інсті, і в телезі вже.
Цікаво, скільки ж людей вони вже нагріли і на яку суму. Це ж ясно, що там мільйони крутяться тих, хто працює в переливається з хліба на воду.
Для цих ублюдків окремий котел у Пеклі приготований.

Цей непотріб і в фейсбуці, і в інсті, і в телезі вже.
Цікаво, скільки ж людей вони вже нагріли і на яку суму. Це ж ясно, що там мільйони крутяться тих, хто працює в переливається з хліба на воду.
Для цих ублюдків окремий котел у Пеклі приготований.
І який сенс, що ти понервував?)
Навіщо звертаєш на нього увагу?

Потрібно спочатку дивитися відгуки, а потім вирішувати, чи працювати з подібними організаціями, чи ні.
Факт в тому лише, що на їх сайтах відгуки завжди гарні.
Які вони самі штампують. В реальні, ті що від людей - видаляють. Перевірено особисто!

Звичайно. Мені от цікаво люди до поліції звертались з заявами чи просто пишуть про них, які погані тут?
Знайома контора.
В що поліція зробить? У них все по договору, робота виконана навіть якщо і не виконувалась. Доведи, що вона не виконувалася.
Поліція скаже: йдіть в суд.

Ну так. Якби масово йшли, їх би придали. В так, вони і дальше розводять. Щоб їм на ліки ці гроші пішли!
А тільки вони одні? Таких контор зараз тьма тьмуща. Захист, Правда, Звільнимо та інші. Всі вони однакові.
Взагалі, вважаю, що в них там є "підв'язки", бо таке коїти без "криші" навряд чи хтось відважився би.

Слухайте, сьогодні від цих з самого ранку йде суцільний спам. Телефонує роботи і пропонує послуги)), надходять смс. Я вже включила антиспам, бо неможливо терпіти. А антиспам блокує також і дзвінки по роботі, бо не підписані я теж включила на блок.
Може на них заяву до поліції написати через такі агресивні дії? Це принесе результат?

Слухайте, сьогодні від цих з самого ранку йде суцільний спам. Телефонує роботи і пропонує послуги)), надходять смс. Я вже включила антиспам, бо неможливо терпіти. А антиспам блокує також і дзвінки по роботі, бо не підписані я теж включила на блок.
Може на них заяву до поліції написати через такі агресивні дії? Це принесе результат?
Можна написати. А ще написати по всіх сайтах і фейсбуці відгуки про них. Щоб більше людей про них знали. Підараси кінчені

Підараси кінчені
🤝
А ще написати по всіх сайтах і фейсбуці відгуки про них
А сенс який? Вони все ненативне всюди видаляють. Я так розумію, власники сайтів за це отримують "канхвєти" від них то ж чому не видалити негативний відгук. А скілько ошуканих ними людей? От і порахуйте, вигідно сайтам видаляти погані відгуки про них, якщо ті платять?

Хоча сидіти і нічого не робити теж не варіант.

Назад
Зверху