Я особисто та вся команда нашого порталу не зовсім розділяє філософію форуму АнтиКоллектор, але не можемо пройти повз. Ця ситуація навіть мене особисто обурила.
Що таке форум АНТИКОЛЛЕКТОР
Нещодавно на форумі АНТИКОЛЛЕКТОР з'явилася невеличка тема від Адміна. Вирішив її почитати, та був здивований, наскільки нечисті на язик деякі "юридичні компанії". В даному випадку - La Consulting.В темі опубліковано відеодопис з блогу в інстаграмі компанії La Consulting де якась лиса людина розповідає, що хтось там, звернувшись до адміністрації форуму АНТИКОЛЛЕКТОР отримав рекомендацію звернутися до якоїсь юридичної компанії, яка потім з "клієнта" взяла 12000 гривень і перестали відповідати.
Форум АНТИКОЛЛЕКТОР відомий мені особисто вже не перший рік, я дуже давно за ним спостерігаю. І може точно сказати, що адміністрація ніколи в житті не порекомендує ніякі юридичні компанії, які не зареєстровані на форумі та не мають статуса "Юрист", "Адвокат" або "Юридична компанія". Адвокати і юристи форуму АНТИКОЛЛЕКТОР працюють по договору, що протирічить висловам тої лисої людина на відео.
La Consulting - нечесна "юридична" ОПГ
Ось посилання на саму тему та відео в ній:La Consulting - ягуар в світі ганд0нів
Надіслав мені форумчанин в приватні таке цікаве повідомлення. Спочатку хотів у відповідь придумати теж якусь нісенітницю, але передумав. Не можу опускатися до такого рівня, як у них. Вони тут сидять, це я знаю. А від так - будуть читати. І це добре. Нічого казати поганого не хочу і не буду...
anticollector.ua
Наостанок хочу зауважити, що філософія форума АНТИКОЛЛЕКТОР нам не дуже прийнятна, але то їх справи. Одне можу сказати точно: форум АНТИКОЛЛЕКТОР ніколи нікого не кидав, бо інакше він не зміг би працювати більше 6 років і мати таку популярність, якій заздрять такі "компанії", як La Consulting.