ГО Антиколектор відгуки клієнтів

• Автор теми Автор теми ProgravVse
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 72
  • Перегляди Перегляди 1 тис.
1.17 зірка(и) 24 відгук(ів) Переглянути
Як же мені подобаються ці шахрайські групи в фейсбук та в телезі. Типу, беремо гроші, а віддавати не будемо. І це, до речі, підтримується адміністрацією групи! Як вважаєте, це нормально так?
Переглянути вкладення 254

Просто почитайте коментар користувача frigo baroz.
Чому на них ще не накидали скарг за пропаганду шахрайства та шахрайські дії??
А що, власне, дивує?
Просто є люди, які працюють, заробляють, відкривають власну справу, щось створюють і отримують за це гроші, а хтось звик просто жити за чужий рахунок - оформлюють кредити і не повертають їх та при цьому ще вважають, що вони на всі 100% праві, а суд зобов'язаний прийняти рішення на їх корись.

відгук(ів):   1.00 зірка(и)
Марія Жинчин кончена хамка. Запитала про виконавче провадження, а вона якісь незв'язні фрази стала кидати та хамити. Я вийшла звідти. Нехай таку ж як вони бидлоту розважають. Нормальні люди там сидіти не будуть.

Тільки час і гроші впусту потратила. Із обіцяного - нічого не отримала. Суд з колекторам ганебно програли, хоча обіцяли, що все буде нормально і можна не переживати з цього приводу. Ненавиджу той день, коли знайшла їх в пошуку😡😡😡😡😡

Звернувся до цих за допомогою. Сказали, що послуги будуть стоїть примірно 7-8 тисяч. Я оплатив, пройшло два тижні, сказали, що потрібно ще 7000 , що адвокат не буде працювати за 8000. І надо доплатити. Я нічого не доплачував, попросив вернути мені сплачені кошти, в він каже, що ніяких повернень, ви самі відмовляєтесь від послуг, які вже були надані. Тепер я залишився і без грошей на нормального адвоката, і з проблемами, які скоро будуть.

Марія Жинчин кончена хамка. Запитала про виконавче провадження, а вона якісь незв'язні фрази стала кидати та хамити. Я вийшла звідти. Нехай таку ж як вони бидлоту розважають. Нормальні люди там сидіти не будуть.
Я з нею вступив в діалог, але потім зрозумів, що там нема про що розмовляти. Декілька разів меня писала в месенджер погрози, а потім все видалила.

Тільки час і гроші впусту потратила. Із обіцяного - нічого не отримала. Суд з колекторам ганебно програли, хоча обіцяли, що все буде нормально і можна не переживати з цього приводу. Ненавиджу той день, коли знайшла їх в пошуку😡😡😡😡😡
У вас хоч дійшли до суду. Мені сказали, щоб доплатив і тільки тоді вони щось будуть робити по судовій справі.

Незабутня підтримка від групи:ROFLMAO:
Юридичне шахрайство

Це дуже важко, як ми можемо бачити, коли давно не було мужика:rolleyes::LOL:

1761474926741.webp

А скоро і питання свої не можна буде публікувати, бо в них немає юридичної сили :LOL: :LOL:
Той випадок, коли біднота дорвалася хоча б до якоїсь влади:LOL:
Там близько 29000 підписників, які що дня ниють про борги, а їх пастух постійно повчає, що писати, а що ні))

Незабутня підтримка від групи:ROFLMAO:
Переглянути вкладення 287

Це дуже важко, як ми можемо бачити, коли давно не було мужика:rolleyes::LOL:

Переглянути вкладення 288
А скоро і питання свої не можна буде публікувати, бо в них немає юридичної сили :LOL: :LOL:
Той випадок, коли біднота дорвалася хоча б до якоїсь влади:LOL:
Там близько 29000 підписників, які що дня ниють про борги, а їх пастух постійно повчає, що писати, а що ні))
О, терпіти її не можу. Всюди лізе своїм маклом, клізма.

Так як я там вже писати не можу, бо вони мене заблокували, про що писала раніше, можу лише переглядати пости.

Так от я побачила такий допис
1761479060369.webp

І що я хочу сказати... Це до речі, як доповнення для дописів від користувачів сайту вище.

В цій "групі" дописи проходять попередню модерацію. Тобто, користувач пише допис, відправляє, адміни чи модери дивляться його і або схвалюють, або відхиляють.
І от постає таке питання: а чому ж вони не відхилили допис, який "НУ ЯК ТАК МОЖНА ПИСАТИ ДОПИС"? Та й сама фраза написана цією "юристкою" (вони ж там себе називають юристами, адвокатами і правозахисниками) неграмотно, навіть замість знаку питання вона чомусь ставить знак оклику. Ну, то таке. Такі в нас зараз юристи)

Чому ж вони схвалюють такі дописи? А все просто, друзі! Це типова поведінка жебраків, які дорвалися до якоїсь маленької влади (майже 29000 підписників) та тепер просто знущаються над людьми, які потребують допомоги. Причому, не соромляться з людей тягнути гроші.

Наостанок хочу сказати: рано чи пізно така поведінка з ними зіграє злу шутку. А зараз нехай богують.

Я ж не глянула всі коментарі🤦‍♀️
Ляди!! Чому ви позволяєте о себе таке відношення від купки бидлоти?
Марія Жинчин, ГО Антиколектор - шахраї

Анонімний учасник 387 вже заблокований за такий коментар. А от прихлібателів там шанують.
"То мєрзость"

Останнє редагування:
Я навіть з лівого акаунту підписався на цю групу))))
Вже другий день угораю)))
В них там секта))))) БІле братство)))

Куди тільки йобнутих не кидає, сидять, пишуть, щось там читають оту маячню, що адміни пишуть))))
La Consulting та ГО Антиколектор

Творці))) Створили групу))) Група створюється трьома кліками))) Але навіщо це тупим?))))

Юристи шахраї

"Щомісячний внесок 50 грн":ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Ніщойоби))))
Це з усіх? з 29000? Чи ті, хто не заплатить, того викидають з "братства боргу"?
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Прикро, що люди стали тупі...

Саме цікаве, що вони працюють на кредиторів, але паства цього не бачить))))

Що я хотів би сказати, любі друзі.
Ці йобнути мавпи 🐒🐒🐒🐒🐒🐒 телефонують ночами до тих, хто міг стати їх клієнтом або випадково набрав посеред ночі номер їх великої ГО Антиколектор))))
Хто телефонує вночі?

Колектори дзвонять вночі

Люди зовсім перестали бути людьми?

Уявляємо ситуацію. Людина вдень дзвонила до цієї контори, їй щось там розповіли. І людина посеред ночі визиває Швидку допомогу, але випадково натискає на останній номер - ГО Антиколектор. І скидає.
Але ж ці мавпи тепер починаюсь всією своєю сектою телефонувати до бідної людини.

Я можу сказати лише одне: нажаль, деградація очевидна:confused:

Допомога коли просто задав питання в групі:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Колектор Марія Жінчин, Харків

Програла з цим ГО Антиколектор 3 суди. Запевняли, що 100% виграємо, але вийшло, що 100% програли. А гроші взяли. Безперервність повна. Коащеб заплатила в ті МФО, бо так витратила більше 20000 гривень на цих адвокатів, а борги нікуди не ділися.

А тут можна не 1 зірку поставити, а 0?? Я з тими адвокатами з ГО антиколектор програв 10 судів!!!!! 80000 гривень викинув в нікуди!!!! Краще б сплатив борги і забув!!! Не зв'язуйтесь з цими недоробленими юристами!!!!

А тут можна не 1 зірку поставити, а 0?? Я з тими адвокатами з ГО антиколектор програв 10 судів!!!!! 80000 гривень викинув в нікуди!!!! Краще б сплатив борги і забув!!! Не зв'язуйтесь з цими недоробленими юристами!!!!
Від них одні проблеми. Ви не перший нажаль

Назад
Зверху