Переглянути: ГО Антиколектор відгуки клієнтів

1. 1.00 зірка(и)

Віта98

• Повідомлення
      52
    • Репутація
      12
    • Бали
      8
    Запитала якось, що мені робити, коли МФО подасть до суду, так мені нахамили, обізвали, а потім ще й заблокували, коли я намагалася себе захистити! адмін там йобнутий, з короною на пустій макітрі. Будьте уважні, вони можуть кинути на гроші, а потім заблокувати вас всюди!
  2. 1.00 зірка(и)

Віктор987

• Повідомлення
      30
    • Репутація
      4
    • Бали
      8
    За те, що спитав у Адміна, які шанси на виграш в суді, він мене заблокував. Прийшлося шукати інші джерела інформації і от знайшов цей сайт, чому дуже вдячний.
  3. 1.00 зірка(и)

Анонімно

• Повідомлення
      27
    • Репутація
      3
    • Бали
      3
    Хамовита адміністрація!!!!!!
  4. 1.00 зірка(и)

Матільда

• Повідомлення
      28
    • Репутація
      1
    • Бали
      3
    Відомі шахраї. Кажуть, що група їх працює вже 8 років (для лохів), а якщо глянути, коли вона була створена - так написано 2021 рік:), а це всього 4 роки:).
    Якщо з математикою в них погано, то довіряти як "юристам" я б не стала.
  5. 1.00 зірка(и)

perec

• Повідомлення
      53
    • Репутація
      2
    • Бали
      8
    Цікавий підхід для ошукування і фактично законного пограбування українців, тих, кого вже кредитори обідрали до нитки.
  6. 1.00 зірка(и)

Iryna

• Повідомлення
      55
    • Репутація
      8
    • Бали
      8
    Заблокували нещодавно у себе в групі за питання "чи можна довіряти адвокату з форума антиколектор". Дивні вони якісь.
  7. 1.00 зірка(и)

Martine

• Повідомлення
      42
    • Репутація
      6
    • Бали
      8
    Дуже хамське поводження з клієнтами і як ітог - блокування в групі та месенджерах. По телефону дзвоню - не беруть трубку. Нахаби!
  8. 1.00 зірка(и)

постраждала

• Повідомлення
      6
    • Репутація
      4
    • Бали
      3
    Знайда їх групу Антиколектор по рекламі у фейсбук. Мабуть дуже багато вкинули грошей в неї!!!! Так, розповіли, що поможуть списати відсотки , а деякі мфо навіть не прийдеться зовсім виплачувати. Але після того як я їм заплатила 8000 гривень, вони пропали і через тиждень просили ще 8000, але ніде відсотки так і не було списано. Я їм другий раз не платила, тож вони мені ще пару раз подзвонили, погрожували, що передадуть мої персональні дані "туди, куди треба", а потім заблокували в групі, щоб я не змогла нічого написати.
  9. 1.00 зірка(и)

злий

• Повідомлення
      1
    • Репутація
      0
    • Бали
      1
    НІКЧЕМИ!!!! ВКРАЛИ В МЕНЕ ЛСЬВННІ 10000 ГРИВЕНЬ, ЯКІ Я ВИПЛАТИВ ЇМ ЗА НАЧЕБТО ДОПОМОГУ!!! ВИРОДКИ!!! ВДАВІТЬСЯ ТИМИ ГРОШИМА!!!
  10. 1.00 зірка(и)

Тарталентка

• Повідомлення
      7
    • Репутація
      2
    • Бали
      3
    Після 3 днів спілкування в групі лише негативні емоції. Токсична адміністрація, токсичні люди, лише насміхаються над людським горем.
  11. 1.00 зірка(и)

Marta

• Повідомлення
      71
    • Репутація
      15
    • Бали
      8
    Якісь ненормальні. Підписалася до них в групу, задала питання щодо допомоги по вирішенню проблем з кредиторами, на мене посипалися образи від адміністратора і модераторки Марії Жинчин і після цього мої повідомлення були видалені, а саму заблокували в групі. "Прекрасна" підтримка клієнтів!
  12. 2.00 зірка(и)

Biktopia

• Повідомлення
      3
    • Репутація
      1
    • Бали
      3
    Оплатила їхні послуги на 16000 гривень, вони нічого не зробили, хоча обіцяли домовитися з МФО та колекторами на нормальні умови погашення боргів та подати скарги в НБУ і написати листи до МФОшок. Натомість нічого не було зроблено, деякі кредитори на мене в суд подали, так ці розводіли запросили з мене ще від 7000 гривень за кожну судову справу!!

Не вірте цим шахраям!! Вони обманюють і витягують з вас гроші. Я не змогла їм оплатити, бо в мене вже нема що віддати в ломбард!!! Я все втратила і ще залишилася должна завдяки цим ,,юристам,,.

Оператор каже "робота виконана, все інше - то ваши проблеми, це все із-за вас, бо ви не захотіли вирішувати проблеми з кредиторами раніше" і повертати гроші не будуть.

Ось так я влипла з цими юристами...
  13. 1.00 зірка(и)

Dimon

• Повідомлення
      2
    • Репутація
      0
    • Бали
      1
    Обманюють! Нічим не допомагають, вимагають за "допомогу" гроші.
  14. 3.00 зірка(и)

Arina

• Повідомлення
      13
    • Репутація
      0
    • Бали
      1
    Не знаю, чому такий прям негатив. Я в групі є, задаю питання, мені відповідають. Так, за питання які сто разів обговорювалися можуть і наругати але все ж є пошук по групі.
    Я в групі ГО Антиколектор є, на Форумі антиколлектор є і от сьогодні знайшла ваш сайт. Людина повинна отримувати інформацію із різних джерел тоді вона буде більш змістовна.
    В 3 зірочки лише за те, що адміністрації потрібно навчитися реагувати на запитання новачків без агресії і образ.
    Дякую.
  15. 2.00 зірка(и)

Human

• Повідомлення
      1
    • Репутація
      0
    • Бали
      1
    Нажаль, в мене з цією юридичною організацією вийшов негативний досвід. Повелася на рекламу в фейсбук, що вони допоможуть закрити борги по колекторським конторам (еапб та інші) і в результаті поки вони "працювали" ЕАПБ подала до суду. Вони були в курсі, сказали, що все добре і немає приводу переживать. Я і не переживала до тих пір, поки не взнала, що тепер я офіційно должна більше 150000 гривень через програний суд. "Дякую" го антиколектор за допомогу.
  16. 1.00 зірка(и)

НеСкажуБоВирахують

• Повідомлення
      1
    • Репутація
      1
    • Бали
      3
    Група нікчемної адміністрації та модераторів. Вони просто використовують людей і все.
    Не думайте навіть до них звертатися, якщо не хочете втратити гроші та ще й отримати в свій адрес образливі слова.
  17. 1.00 зірка(и)

Михайлівна

• Повідомлення
      5
    • Репутація
      0
    • Бали
      1
    Ця юридична компанія нав'язує свою адвокатку Цокало, з якою потім ми програли суд. Ніякої допомоги від цієї компанії не чекайте. Звичайна сучасна схема шахрайства.
  18. 1.00 зірка(и)

Barbie

• Повідомлення
      4
    • Репутація
      0
    • Бали
      1
    Тільки підписалася на групу, розмістила допис з питанням, і йобнутий адмін мене заблокував за якусь рекламу. ЧСВшники кончені.
  19. 1.00 зірка(и)

Така сама

• Повідомлення
      3
    • Репутація
      1
    • Бали
      3
    Порекомендувала цю організацію подруга, дала посилання. Я вступила в групу. Багато читала, переглядала різні дописи, публікації, підписалася на ютуб-канал. Потім розмістила свій допис з питанням про МФО, мені там відповіли, наче все нормально, але там був скріншот, де мої персональні дані (я їх не затерла випадково) і я видалила той допис. І мене в той же день вигнали з групи і заблокували. Неадеквати.
Назад
Зверху