ГО Антиколектор відгуки клієнтів

• Автор теми Автор теми ProgravVse
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 66
  • Перегляди Перегляди 1 тис.
1.18 зірка(и) 22 відгук(ів) Переглянути
Як же мені подобаються ці шахрайські групи в фейсбук та в телезі. Типу, беремо гроші, а віддавати не будемо. І це, до речі, підтримується адміністрацією групи! Як вважаєте, це нормально так?
Переглянути вкладення 254

Просто почитайте коментар користувача frigo baroz.
Чому на них ще не накидали скарг за пропаганду шахрайства та шахрайські дії??
А що, власне, дивує?
Просто є люди, які працюють, заробляють, відкривають власну справу, щось створюють і отримують за це гроші, а хтось звик просто жити за чужий рахунок - оформлюють кредити і не повертають їх та при цьому ще вважають, що вони на всі 100% праві, а суд зобов'язаний прийняти рішення на їх корись.

відгук(ів):   1.00 зірка(и)
Марія Жинчин кончена хамка. Запитала про виконавче провадження, а вона якісь незв'язні фрази стала кидати та хамити. Я вийшла звідти. Нехай таку ж як вони бидлоту розважають. Нормальні люди там сидіти не будуть.

Тільки час і гроші впусту потратила. Із обіцяного - нічого не отримала. Суд з колекторам ганебно програли, хоча обіцяли, що все буде нормально і можна не переживати з цього приводу. Ненавиджу той день, коли знайшла їх в пошуку😡😡😡😡😡

Звернувся до цих за допомогою. Сказали, що послуги будуть стоїть примірно 7-8 тисяч. Я оплатив, пройшло два тижні, сказали, що потрібно ще 7000 , що адвокат не буде працювати за 8000. І надо доплатити. Я нічого не доплачував, попросив вернути мені сплачені кошти, в він каже, що ніяких повернень, ви самі відмовляєтесь від послуг, які вже були надані. Тепер я залишився і без грошей на нормального адвоката, і з проблемами, які скоро будуть.

Марія Жинчин кончена хамка. Запитала про виконавче провадження, а вона якісь незв'язні фрази стала кидати та хамити. Я вийшла звідти. Нехай таку ж як вони бидлоту розважають. Нормальні люди там сидіти не будуть.
Я з нею вступив в діалог, але потім зрозумів, що там нема про що розмовляти. Декілька разів меня писала в месенджер погрози, а потім все видалила.

Тільки час і гроші впусту потратила. Із обіцяного - нічого не отримала. Суд з колекторам ганебно програли, хоча обіцяли, що все буде нормально і можна не переживати з цього приводу. Ненавиджу той день, коли знайшла їх в пошуку😡😡😡😡😡
У вас хоч дійшли до суду. Мені сказали, щоб доплатив і тільки тоді вони щось будуть робити по судовій справі.

Незабутня підтримка від групи:ROFLMAO:
Юридичне шахрайство

Це дуже важко, як ми можемо бачити, коли давно не було мужика:rolleyes::LOL:

1761474926741.webp

А скоро і питання свої не можна буде публікувати, бо в них немає юридичної сили :LOL: :LOL:
Той випадок, коли біднота дорвалася хоча б до якоїсь влади:LOL:
Там близько 29000 підписників, які що дня ниють про борги, а їх пастух постійно повчає, що писати, а що ні))

Незабутня підтримка від групи:ROFLMAO:
Переглянути вкладення 287

Це дуже важко, як ми можемо бачити, коли давно не було мужика:rolleyes::LOL:

Переглянути вкладення 288
А скоро і питання свої не можна буде публікувати, бо в них немає юридичної сили :LOL: :LOL:
Той випадок, коли біднота дорвалася хоча б до якоїсь влади:LOL:
Там близько 29000 підписників, які що дня ниють про борги, а їх пастух постійно повчає, що писати, а що ні))
О, терпіти її не можу. Всюди лізе своїм маклом, клізма.

Так як я там вже писати не можу, бо вони мене заблокували, про що писала раніше, можу лише переглядати пости.

Так от я побачила такий допис
1761479060369.webp

І що я хочу сказати... Це до речі, як доповнення для дописів від користувачів сайту вище.

В цій "групі" дописи проходять попередню модерацію. Тобто, користувач пише допис, відправляє, адміни чи модери дивляться його і або схвалюють, або відхиляють.
І от постає таке питання: а чому ж вони не відхилили допис, який "НУ ЯК ТАК МОЖНА ПИСАТИ ДОПИС"? Та й сама фраза написана цією "юристкою" (вони ж там себе називають юристами, адвокатами і правозахисниками) неграмотно, навіть замість знаку питання вона чомусь ставить знак оклику. Ну, то таке. Такі в нас зараз юристи)

Чому ж вони схвалюють такі дописи? А все просто, друзі! Це типова поведінка жебраків, які дорвалися до якоїсь маленької влади (майже 29000 підписників) та тепер просто знущаються над людьми, які потребують допомоги. Причому, не соромляться з людей тягнути гроші.

Наостанок хочу сказати: рано чи пізно така поведінка з ними зіграє злу шутку. А зараз нехай богують.

Я ж не глянула всі коментарі🤦‍♀️
Ляди!! Чому ви позволяєте о себе таке відношення від купки бидлоти?
Марія Жинчин, ГО Антиколектор - шахраї

Анонімний учасник 387 вже заблокований за такий коментар. А от прихлібателів там шанують.
"То мєрзость"

Останнє редагування:
Назад
Зверху