• Отримай БЕЗКОШТОВНУ консультацію спеціалістів у сфері кредитування та необмежений доступ до інформації на форумі😉

З нами стають експертами!

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

ГО Антиколектор відгуки клієнтів

• Автор теми Автор теми ProgravVse
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 6
  • Перегляди Перегляди 50

ProgravVse

Новачок😶‍🌫️
Новачок
Повідомлення
4
Репутація
0
Бали
1
Доброго дня всім. Чи хтось мав справу з ГО Антиколектор (Громадська організація Антиколектор)?
В мене є борги, яких я хотів би позбутися, але дуже незрозуміло, як це все працює. Не дуже хотів би втратити гроші, а натомість нічого не отримати і залишитися з боргами.

Як гадаєте, чи варто х ними зв'язуватися, чи шукати інших юристів?

Вам нікуди гроші діти? То дайте їх мені.
Всі ці питання можна владнати без посередників. Достатньо мати наполегливість та вміти формувати свої умови.

Я не радив би звертатися ні до кого, бо у будь якому випадку ви гроші втратите.

Поміркуйте, за скільки Ви змогли би закрити той чи інший кредит, телефонуйте до МФО, або пишіть їм у месенджер, викладайте свої умови і чекайте на відповідь.

Так це працює у всьому світі.

Як гадаєте, чи варто х ними зв'язуватися, чи шукати інших юристів?
Не потрібно зовсім нікого шукати. Є проблеми, зв'яжіться з кредитором та вирішите їх.
Та все ж краще не доводити до проблем.
В цих шарлатанів хватає, вони всюди. Нічим не допоможуть, але гроші взяти не забудуть.

Не знав, що у форуму АНТИКОЛЛЕКТОР є якісь клони-плагіати. Хоча нічого дивного. Гарний товар завжди будуть намагатися підробити:)
Чи хтось мав справу з ГО Антиколектор (Громадська організація Антиколектор)?
Не зв'язуйтесь. Вам гроші нікуди подіти?

Вони дійсно нічим не допоможуть? Бо читав, що на антиколекторі сильні адвокати. Може все ж таки допоможуть мені з моєю проблемою?

Не зв'язуйтесь. Вам гроші нікуди подіти?
Якщо нікуди, то нехай зв'язується))))

На форумі АНТИКОЛЛЕКТОР - так, але не на інших "підробках"
Я бачив ці "клони".
Нічого гарного не скажу. У фейсбуці в них одне і не саме постійно. Велике простирадло однотипних постів.

Юзабіліті зовсім немає.

Зареєструйтеся або увійдіть, щоб коментувати

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Зареєструватися

Зареєструйтеся на нашому форумі. Це просто!

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Назад
Зверху