La Consulting: відгуки клієнтів, юридичне шахрайство

• Автор теми Автор теми Де❓Кредит❕
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 168
  • Перегляди Перегляди 14 тис.
1.00 зірка(и) 17 оцінок Переглянути
Шукала юриста, хто б домоміг з погашенням боргу по мікрокредитам. в Інстаграммі потрапила на юриста Володимира Глушановського. Він зателефонував, добре поставлений голос, нормально спілкується, все роз'яснює. Далі почались дива: умова співпраці 50% передоплати. При отриманні документів платиш другу половину. Тобто я заплптила 8000. Далі мене закрепили до помічника Марії і почався треш: далі я все робила сама - відсилала листи, отримувала відповіді, а коли у мене виникли питання і я затефоновувала Володимиру, з'ясувалось, що мій номер поставлен на автовідпоідач, який повідомляв, що всі оператори зайняті. З номером помічника Марії та ж сама історія. Марія - це окрема частина "Мерлезонського балету" - вона пише без заглавних літер, без розділових знаків, робить три помилки в двох словах. Додадковий лист вони мені прислали і знов виставили 4000. Я спитала чому не 8000, тоді вони цю суму прибрали.
Зрозумів, що потрапила на юридичних шахраїв я заключила договір з іншою компанією, де я врешті решт побачила і інше ставлення і іншу юридичну роботу.
Николи не звертайтесь до Ла консалтінг!!!!!! Це бессовесні шахраї!!!!!
Вітаю! А ви могли б поділитись іншою юридичною фірмою?

Що конкретно вам потрібно від юридичної компанії?допомога з погашення боргу по мікрокредитам. Тому що LA мені дуже підозрілий, я попросила змінити предмет договору, тою там був порядок паркової допомоги, але вони доволі грубо сказали. що цей туманний предмет договору вони не змінюють і хочуть аванс 21 к і потім 21 к

Олена Jkt, домовитися з сіл на досудовому етапі ви і самі зможете. Не потрібні ніякі "хвірми". Раніше ніж 2-3 місяці протеомінування - навіть не має сенсу намагатися. Повний ігнор і в результаті вам почнуть надходити пропозиції закрити за тіло та подібне.
А "юристи" з вас стягнуть купу грошей, але робити нічого не будутб, а через 2-3 місяці, коли вам підуть нормальні пропозиції, воно скажуть, що це їх заслуга.
Ви хочете просто так віддавати нізащо гроші?)

оцінок:   1.00 зірка(и)
Нажухали мене майже на 20 тис гривень. Постійно тягнули гроші, тягнули і тягнули, тягнули і тягнули. Нічого не робили, тілько гроші, гроші , гроші. Тепер фінпром та капітал ресурс подали до суду. Це результат роботи цих ,,юристів,,.

оцінок:   1.00 зірка(и)
Ніколи не звязуйтеся з цими юристами!!!!! Тягнуть гроші, хамлять, а борги як були, так і залишаються! Викинув 16тисяч і тепер два суди. Нічим не помогли крім залишитися без грошей.

На консультації погодили подання до суду та розблокування картки за виконавчим провадженням. Я все оплатив. Натомість вони підготували заяву до суду з умовою виплати великої суми щомісяця, що не було зі мною погоджено. Також не було подано заяву до виконавця для розблокування картки. Тепер юристи ігнорують мої дзвінки та повідомлення.

На консультації погодили подання до суду та розблокування картки за виконавчим провадженням. Я все оплатив. Натомість вони підготували заяву до суду з умовою виплати великої суми щомісяця, що не було зі мною погоджено. Також не було подано заяву до виконавця для розблокування картки. Тепер юристи ігнорують мої дзвінки та повідомлення.
Ви попали з ними. Це ублюдки!

Нажаль маю гіркий досвід з цією компанією. Одразу після підготовки документів вони протокол почали ігнорувати , я ім казала що жодного результату не мае що всі іх документи просто мфо не приймае. На що мені взагалі вони сказали що це я порушую умови та що співпраця закінчена. Та заблокували) хоча на більшість моєї питань була настільки стандартна відповідь що може й на те де відповідь отримувала писали боти....
Погроження про наслідки за недостовірну інформацію... вважаю що моя думка як клієнта який нажаль до них потрапив е сама достовірна ...заплатила 35 тисяч а отримала хамську комунікацію або взагалі по більшості ії відсутність. Та відсутність якогось бажання з їх боку дійсно вирішувати питання

Тому не рекомедую у жодному разі....втрачені марно кошти

Назад
Зверху