ГО Антиколектор відгуки клієнтів

• Автор теми Автор теми ProgravVse
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 84
  • Перегляди Перегляди 5 тис.
1.13 зірка(и) 30 оцінок Переглянути
Довбані вишкрибки!!!! Замовила в них супровід в суді, заплатила 12тисяч гривень...... Вони тупо відморозилися!?!! Гроші взяли і відморозилися!!!! В тій мовній групі мене забанили бо я дозволила собі спитати, чому ніякої роботи немає, хоча гроші сплачені???!!! Тварини кончені!!!!!!!
Не розумію, як нормальні люди можуть вестися на цей розвод?🤦🤦

оцінок:   1.00 зірка(и)
ЛЮДИ!!!! Я В ШОЦІ!!! ЗНАЙШЛА ЦЮ ГРУПУ В ФЕЙСБУКІ ТА ПІДПИСАЛАСЯ НА НИХ. ЧЕРЕЗ РІК В МЕНЕ ВИНИКЛИ ПРОБЛЕМИ З СУДАМИ, ПОДАЛИ КОЛЕКТОРИ І МФО ПРИЧОМУ В ОДИН І ТОЙ ЖЕ ЧАС МАЙЖЕ. Я ЗВЕРНУЛАСЯ ДО НИХ ПРО ДОПОМОГУ. І ШО Я ОТРИМАЛА!!!! МАЛО ТОГО, ЩО ЗАПЛАТИЛА 10000 ГРИВЕНЬ ПЕРШИЙ ТРАНШ, ПОТІМ ЩЕ СТІЛЬКИ Ж ТРЕБА ЩЕ ПЛАТИТИ БУЛО, ТАК ВОНИ МІЙ НОВИЙ НОМЕР, З ЯКОГО Я ТЕЛЕФОНУВАЛА ЇМ, ПЕРЕДАЛИ ЩЕ ТРЬОМ МФО, ЯКІ МЕНЕ ПОЧАЛИ ЗАДРАЧУВАТИ І ПОГРОЖУВАТИ СУДОМ, СКАЗАЛИ ЩО ТОЙ СУД Я НЕ ВИГРАЮ, БО В НИХ В НЕ ДОМОВЛЕНО З ТІЄЮ КЛЯТОЮ ГО АНТИКОЛЕКТОР!!!!! ТАК Я ПОПАЛА НА ГРОШІ І НА НОВІ ПРОБЛЕМИ. НІ В ЯКОМУ РВЗІ НЕ ЗВЕРТАЙТЕСЯ ДО НИХ!!!

оцінок:   1.00 зірка(и)
Що ж це взагалі коїться????? Я звернулася в цю контору в надії отримати допомогу. Мені розповіли, що "все це фігня, допоможемо, вважайте, що ви нікому вже не боргуєте". Я платила їм 3 місяці справно щомісяця по 11000 гривень. За цей час на мене подали 4 компанії до суду. Кожен день чула "так, ми все робимо, не переймайтеся". Один суд вже програли, бо ці адвокати нічого нікуди не подали!!!!! Вони просто з мене тягнули гроші і тільки зробили хуже своєю бездіяльністю!!!!!! Будьте обережні, зараз дуже активно орудують в Україні юридичні шахраї, до яких я и потрапила!!!!!! БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ!!!!

Що ж це взагалі коїться????? Я звернулася в цю контору в надії отримати допомогу. Мені розповіли, що "все це фігня, допоможемо, вважайте, що ви нікому вже не боргуєте". Я платила їм 3 місяці справно щомісяця по 11000 гривень. За цей час на мене подали 4 компанії до суду. Кожен день чула "так, ми все робимо, не переймайтеся". Один суд вже програли, бо ці адвокати нічого нікуди не подали!!!!! Вони просто з мене тягнули гроші і тільки зробили хуже своєю бездіяльністю!!!!!! Будьте обережні, зараз дуже активно орудують в Україні юридичні шахраї, до яких я и потрапила!!!!!! БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ!!!!
Чим далі, тим більше процвітають шахраї🫪

Назад
Зверху