ГО Антиколектор відгуки клієнтів

• Автор теми Автор теми ProgravVse
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 56
  • Перегляди Перегляди 1 тис.
1.21 зірка(и)
19 Оцінка - Переглянути
Якісь ненормальні. Підписалася до них в групу, задала питання щодо допомоги по вирішенню проблем з кредиторами, на мене посипалися образи від адміністратора і модераторки Марії Жинчин і після цього мої повідомлення були видалені, а саму заблокували в групі. "Прекрасна" підтримка клієнтів!

Оплатила їхні послуги на 16000 гривень, вони нічого не зробили, хоча обіцяли домовитися з МФО та колекторами на нормальні умови погашення боргів та подати скарги в НБУ і написати листи до МФОшок. Натомість нічого не було зроблено, деякі кредитори на мене в суд подали, так ці розводіли запросили з мене ще від 7000 гривень за кожну судову справу!! Не вірте цим шахраям!! Вони обманюють і витягують з вас гроші. Я не змогла їм оплатити, бо в мене вже нема що віддати в ломбард!!! Я все втратила і ще залишилася должна завдяки цим ,,юристам,,. Оператор каже "робота виконана, все інше - то ваши проблеми, це все із-за вас, бо ви не захотіли вирішувати проблеми з кредиторами раніше" і повертати гроші не будуть. Ось так я влипла з цими юристами...

Оплатила їхні послуги на 16000 гривень, вони нічого не зробили, хоча обіцяли домовитися з МФО та колекторами на нормальні умови погашення боргів та подати скарги в НБУ і написати листи до МФОшок. Натомість нічого не було зроблено, деякі кредитори на мене в суд подали, так ці розводіли запросили з мене ще від 7000 гривень за кожну судову справу!! Не вірте цим шахраям!! Вони обманюють і витягують з вас гроші. Я не змогла їм оплатити, бо в мене вже нема що віддати в ломбард!!! Я все втратила і ще залишилася должна завдяки цим ,,юристам,,. Оператор каже "робота виконана, все інше - то ваши проблеми, це все із-за вас, бо ви не захотіли вирішувати проблеми з кредиторами раніше" і повертати гроші не будуть. Ось так я влипла з цими юристами...
Мабуть ми всі чогось чекали, чого від шахраїв чекати не треба...:cry:
І ви щось заклали в ломбард, щоб оплатити послуги цього ГО?

Мабуть ми всі чогось чекали, чого від шахраїв чекати не треба...:cry:
І ви щось заклали в ломбард, щоб оплатити послуги цього ГО?
Так. Ноутбук старенький, дві каблучки і один ланцюжок сина з кулончиком, де його фотографія. Я навіть не уявляю, де мені взяти тепер 18000 щоб все це викупити. Я в розпачі.
Ніколи не думала, що юристи можуть так поступати. А фактично я ж ен можу перевірити що вони робили, а що не робили. Кажуть ,,ми все виконали, а ви спробуйте доказати обратне,,.
Як сказала, що звернуся до поліції, так він посміявся лише в слухавку.
Значить їх там кришують бо відчувають безнаказаність.

Необов'язково. В таких конторах договори складені так, що ніяк не перевірити чи робили вони якусь роботу, чи ні, а в результаті в поліції скажуть "доведіть, що вони не виконали роботу". Як ви доведете? Скажете, що результату позитивного немає? Так результат вам ніхто не обіцяв.

Саме тому ткі шаражки і процвітають!

Так. Ноутбук старенький, дві каблучки і один ланцюжок сина з кулончиком, де його фотографія. Я навіть не уявляю, де мені взяти тепер 18000 щоб все це викупити. Я в розпачі.
Ніколи не думала, що юристи можуть так поступати. А фактично я ж ен можу перевірити що вони робили, а що не робили. Кажуть ,,ми все виконали, а ви спробуйте доказати обратне,,.
Як сказала, що звернуся до поліції, так він посміявся лише в слухавку.
Треба трошки почати економити та може десь в когось зі своїх знайомих займете гроші. Віддавати звісно прийдеться. Зато тепер ви розумієте, що неможна довіряти тим, хто красиво щось там розказує на ютубі та в фейсбуці. То все шахраї і єдина робота, яка буде виконана - крадіжка ваших грошей законим способом.

Ненормальні ...
Невже вони не розуміють, що це все їм повернеться бумерангом?
Вам - бажаю на майбутнє бути більш уважною при виборі юристів.

Кстаті, подивилась, а вони чистять всюди відгуки про себе, бо я залишала ще на двох платформах близько тижня тому і от сьогодні перевірила , їх немає.

Заробляють явно непогано, якщо є гроші, щоб повидаляти відгуки.
Скоро і тут почнуть пропадати:)

Обманюють! Нічим не допомагають, вимагають за "допомогу" гроші.

Я не платив, хоча вони дуже мене умовляли, мовляв, якщо ми не почнемо працювати, то в мене буде багато проблем з кредиторами і колекторами. Нафіг!!!

Значить я був правий.

Не знаю, чому такий прям негатив. Я в групі є, задаю питання, мені відповідають. Так, за питання які сто разів обговорювалися можуть і наругати але все ж є пошук по групі. Я в групі ГО Антиколектор є, на Форумі антиколлектор є і от сьогодні знайшла ваш сайт. Людина повинна отримувати інформацію із різних джерел тоді вона буде більш змістовна. В 3 зірочки лише за те, що адміністрації потрібно навчитися реагувати на запитання новачків без агресії і образ. Дякую.

Нажаль, в мене з цією юридичною організацією вийшов негативний досвід. Повелася на рекламу в фейсбук, що вони допоможуть закрити борги по колекторським конторам (еапб та інші) і в результаті поки вони "працювали" ЕАПБ подала до суду. Вони були в курсі, сказали, що все добре і немає приводу переживать. Я і не переживала до тих пір, поки не взнала, що тепер я офіційно должна більше 150000 гривень через програний суд. "Дякую" го антиколектор за допомогу.

Група нікчемної адміністрації та модераторів. Вони просто використовують людей і все. Не думайте навіть до них звертатися, якщо не хочете втратити гроші та ще й отримати в свій адрес образливі слова.

Група нікчемної адміністрації та модераторів. Вони просто використовують людей і все. Не думайте навіть до них звертатися, якщо не хочете втратити гроші та ще й отримати в свій адрес образливі слова.
Не перестають вражати ті 🤡🤡

отримати в свій адрес образливі слова.
Це в них норма😔🤦

Ця юридична компанія нав'язує свою адвокатку Цокало, з якою потім ми програли суд. Ніякої допомоги від цієї компанії не чекайте. Звичайна сучасна схема шахрайства.

Порекомендувала цю організацію подруга, дала посилання. Я вступила в групу. Багато читала, переглядала різні дописи, публікації, підписалася на ютуб-канал. Потім розмістила свій допис з питанням про МФО, мені там відповіли, наче все нормально, але там був скріншот, де мої персональні дані (я їх не затерла випадково) і я видалила той допис. І мене в той же день вигнали з групи і заблокували. Неадеквати.

Назад
Зверху