К - клієнтоорієнтовність

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
К - клієнтоорієнтовність
Наскільки я правильно розумію, то людям таке подобається)К - клієнтоорієнтовність![]()
Мабуть ми всі чогось чекали, чого від шахраїв чекати не треба...Оплатила їхні послуги на 16000 гривень, вони нічого не зробили, хоча обіцяли домовитися з МФО та колекторами на нормальні умови погашення боргів та подати скарги в НБУ і написати листи до МФОшок. Натомість нічого не було зроблено, деякі кредитори на мене в суд подали, так ці розводіли запросили з мене ще від 7000 гривень за кожну судову справу!! Не вірте цим шахраям!! Вони обманюють і витягують з вас гроші. Я не змогла їм оплатити, бо в мене вже нема що віддати в ломбард!!! Я все втратила і ще залишилася должна завдяки цим ,,юристам,,. Оператор каже "робота виконана, все інше - то ваши проблеми, це все із-за вас, бо ви не захотіли вирішувати проблеми з кредиторами раніше" і повертати гроші не будуть. Ось так я влипла з цими юристами...
Так. Ноутбук старенький, дві каблучки і один ланцюжок сина з кулончиком, де його фотографія. Я навіть не уявляю, де мені взяти тепер 18000 щоб все це викупити. Я в розпачі.Мабуть ми всі чогось чекали, чого від шахраїв чекати не треба...
І ви щось заклали в ломбард, щоб оплатити послуги цього ГО?
Необов'язково. В таких конторах договори складені так, що ніяк не перевірити чи робили вони якусь роботу, чи ні, а в результаті в поліції скажуть "доведіть, що вони не виконали роботу". Як ви доведете? Скажете, що результату позитивного немає? Так результат вам ніхто не обіцяв.Значить їх там кришують бо відчувають безнаказаність.
Треба трошки почати економити та може десь в когось зі своїх знайомих займете гроші. Віддавати звісно прийдеться. Зато тепер ви розумієте, що неможна довіряти тим, хто красиво щось там розказує на ютубі та в фейсбуці. То все шахраї і єдина робота, яка буде виконана - крадіжка ваших грошей законим способом.Так. Ноутбук старенький, дві каблучки і один ланцюжок сина з кулончиком, де його фотографія. Я навіть не уявляю, де мені взяти тепер 18000 щоб все це викупити. Я в розпачі.
Ніколи не думала, що юристи можуть так поступати. А фактично я ж ен можу перевірити що вони робили, а що не робили. Кажуть ,,ми все виконали, а ви спробуйте доказати обратне,,.
Як сказала, що звернуся до поліції, так він посміявся лише в слухавку.
Значить їх там кришують бо відчувають безнаказаність.
Ненормальні ...Оплатила їхні послуги на 16000 гривень, вони нічого не зробили, хоча обіцяли домовитися з МФО та колекторами на нормальні умови погашення боргів та подати скарги в НБУ і написати листи до МФОшок. Натомість нічого не було зроблено, деякі кредитори на мене в суд подали, так ці розводіли запросили з мене ще від 7000 гривень за кожну судову справу!! Не вірте цим шахраям!! Вони обманюють і витягують з вас гроші. Я не змогла їм оплатити, бо в мене вже нема що віддати в ломбард!!! Я все втратила і ще залишилася должна завдяки цим ,,юристам,,. Оператор каже "робота виконана, все інше - то ваши проблеми, це все із-за вас, бо ви не захотіли вирішувати проблеми з кредиторами раніше" і повертати гроші не будуть. Ось так я влипла з цими юристами...
Я не платив, хоча вони дуже мене умовляли, мовляв, якщо ми не почнемо працювати, то в мене буде багато проблем з кредиторами і колекторами. Нафіг!!!Оплатила їхні послуги на 16000 гривень, вони нічого не зробили, хоча обіцяли домовитися з МФО та колекторами на нормальні умови погашення боргів та подати скарги в НБУ і написати листи до МФОшок. Натомість нічого не було зроблено, деякі кредитори на мене в суд подали, так ці розводіли запросили з мене ще від 7000 гривень за кожну судову справу!! Не вірте цим шахраям!! Вони обманюють і витягують з вас гроші. Я не змогла їм оплатити, бо в мене вже нема що віддати в ломбард!!! Я все втратила і ще залишилася должна завдяки цим ,,юристам,,. Оператор каже "робота виконана, все інше - то ваши проблеми, це все із-за вас, бо ви не захотіли вирішувати проблеми з кредиторами раніше" і повертати гроші не будуть. Ось так я влипла з цими юристами...
Не перестають вражати тіГрупа нікчемної адміністрації та модераторів. Вони просто використовують людей і все. Не думайте навіть до них звертатися, якщо не хочете втратити гроші та ще й отримати в свій адрес образливі слова.
Це в них нормаотримати в свій адрес образливі слова.