ЮК Звільнимо - це хто взагалі такі?

• Автор теми Автор теми perec
  • Дата створення Дата створення

perec

Новачок😶‍🌫️
Новачок
Повідомлення
13
Репутація
1
Бали
3
Доброго дня, сьогодні постійно телефонує і пише смс якась юридична компанія "звільнимо", пропонують свої послуги. Я гадки не маю, хто це такі, а кажуть, що залишав заявку на юридичні послуги.
Звідки вони взялися, звідки узнали мій номер?

Може просто реклама юридичних послуг. Скажіть їм, що не потрібні дані послуги і все.
Мені колись телефонувала теж якась юридична фірма, пропонували послуги. Я тоді був у прострочці по мікропозиці.

Доброго дня, сьогодні постійно телефонує і пише смс якась юридична компанія "звільнимо", пропонують свої послуги. Я гадки не маю, хто це такі, а кажуть, що залишав заявку на юридичні послуги.
Звідки вони взялися, звідки узнали мій номер?
Заблокуйте.
Не розмовляйте.
Поставте антиспам.
Ці юрфірми заї*уть більше, ніж кредитори.

А хто давав дозвіл МФО передавати особисті дані різним організаціям????
Я дозволу не давав. Можна на них у суд подати? Чи як краще поступити?
Заблокуйте.
Не розмовляйте.
Поставте антиспам.
Ці юрфірми заї*уть більше, ніж кредитори.
Я зрозумів вже. І що тепер робити? Тепер не тільки мікропозики мне доставати будуть, а ще й юридичні контори?

Свого часу з ними ледь не почав співпрацювати. Добре, що відгуки почитав від реальних клієнтів.
З одним навіть познайомилися, розмовляли на цю тему. Його нажухали на 12000 і ніхто нічого не робив. Гроші повернути нереально, бо "це не з вини компанії".

відгуки почитав від реальних клієнтів.
Вони реальні відгуки чистять. Я нещодавно дивився і там де поганий відгук нижче написано, що "відгук не відповідає дійсності та опубліковано випадково".
Не треба чекати, що десь знайдете про них реальні відгуки.

Назад
Зверху