• Отримай БЕЗКОШТОВНУ консультацію спеціалістів у сфері кредитування та необмежений доступ до інформації на форумі😉

З нами стають експертами!

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

ЮК Звільнимо - це хто взагалі такі?

• Автор теми Автор теми perec
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 8
  • Перегляди Перегляди 164

perec

Новачок😶‍🌫️
Новачок
Повідомлення
13
Репутація
1
Бали
3
Доброго дня, сьогодні постійно телефонує і пише смс якась юридична компанія "звільнимо", пропонують свої послуги. Я гадки не маю, хто це такі, а кажуть, що залишав заявку на юридичні послуги.
Звідки вони взялися, звідки узнали мій номер?

Може просто реклама юридичних послуг. Скажіть їм, що не потрібні дані послуги і все.
Мені колись телефонувала теж якась юридична фірма, пропонували послуги. Я тоді був у прострочці по мікропозиці.

Доброго дня, сьогодні постійно телефонує і пише смс якась юридична компанія "звільнимо", пропонують свої послуги. Я гадки не маю, хто це такі, а кажуть, що залишав заявку на юридичні послуги.
Звідки вони взялися, звідки узнали мій номер?
Заблокуйте.
Не розмовляйте.
Поставте антиспам.
Ці юрфірми заї*уть більше, ніж кредитори.

А хто давав дозвіл МФО передавати особисті дані різним організаціям????
Я дозволу не давав. Можна на них у суд подати? Чи як краще поступити?
Заблокуйте.
Не розмовляйте.
Поставте антиспам.
Ці юрфірми заї*уть більше, ніж кредитори.
Я зрозумів вже. І що тепер робити? Тепер не тільки мікропозики мне доставати будуть, а ще й юридичні контори?

Свого часу з ними ледь не почав співпрацювати. Добре, що відгуки почитав від реальних клієнтів.
З одним навіть познайомилися, розмовляли на цю тему. Його нажухали на 12000 і ніхто нічого не робив. Гроші повернути нереально, бо "це не з вини компанії".

відгуки почитав від реальних клієнтів.
Вони реальні відгуки чистять. Я нещодавно дивився і там де поганий відгук нижче написано, що "відгук не відповідає дійсності та опубліковано випадково".
Не треба чекати, що десь знайдете про них реальні відгуки.

Зареєструйтеся або увійдіть, щоб коментувати

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Зареєструватися

Зареєструйтеся на нашому форумі. Це просто!

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Назад
Зверху