Приват банк продав борг по кредиту в Капітал Ресурс

• Автор теми Автор теми Vika
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 9
  • Перегляди Перегляди 30

Vika

Новачок😶‍🌫️
Новачок
Повідомлення
55
Добрий день.
Прийшла смс від приватбанку, що борг по кредиту передано в якийсь Капітал Ресурс.
Кредит був оформлений ще у 2014 році, неоплаченого було всього 112 грн. Я до них додзвонилась сама. Оплатити потрібно у них тепер 847 грн, довідку про закриття сказали що скинуть на е-мейл.
Хтось закривав так борги в Капітал Ресурс? Довідку вони дійсно скидають? Бо говорила жінка-оператор "ламаною" українською, я чогось тепер їм не дуже довіряю.

Це вже щось новеньке.
Бачу, вони зареєстровані в 2020 році.
Кредит був оформлений ще у 2014 році, неоплаченого було всього 112 грн. Я до них додзвонилась сама. Оплатити потрібно у них тепер 847 грн, довідку про закриття сказали що скинуть на е-мейл.
Ви реально будете платити?
Це ж більше 10 років вже пройшло. Навіть в УБКІ не буде інформації про такий кредит.

Багато колекторських агенцій купляють борги, які вже пилом притрушені.

В мене теж Приват банк передав кредит капіталресурс.
Декілька днів тому. Що від них можна очікувати і як зв'язатись?
11000 грн було. Зможете допомогти?

+380443775125
Телефонуйте з 9.00 та домовляйтесь самі, тому що можуть вже нарахувати відсотки.

В мене теж Приват банк передав кредит капіталресурс.
Декілька днів тому. Що від них можна очікувати і як зв'язатись?
11000 грн було. Зможете допомогти?
Телефонуєте, просите щоб розбили суму на декілька платежів, перед оплатою просите гарантійний лист та договір.
Після першої оплати вони його відправлять.
Перші вони не дзвонять, я їм дзвонила перша і кожного дня, потім писала на електронну пошту, щоб вони мені відправили той гарантійний лист.
Потім подзвонила до них знов, щоб вони мені відправили реквізити для оплати, домовилися, як я зроблю першу проплату, вони дають номер вайбер, куди відправляти квитанцію про оплату.
Взагалі говорять, шо вони не хочуть відправляти гарантійний лист, але я їх напевно дуже дістала, бо через 3 дні вони все ж таки його відправили.))

Чомусь все більше і більше грустніше стає. Таке відчуття, що над людьми просто знущаються.

Зареєструйтеся або увійдіть, щоб коментувати

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Зареєструватися

Зареєструйтеся на нашому форумі. Це просто!

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Назад
Зверху