Надзвонює якась "юридична компанія" з номерів +380931234599 та +380951762872

• Автор теми Автор теми Валя
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 10
  • Перегляди Перегляди 20

Валя

Новачок😶‍🌫️
Новачок
Повідомлення
5
UAH
53.5
Вітання всім! Дуже потрібна ваша допомога, любі!
Нещодавно почали надходити мені дзвінки з номерів +380931234599 та +380951762872 наче від якоїсь юридичної компанії чи щось таке. Я попросила не дзвонити мені, бо я не зацікавлена в якихось юридичних послугах, мені вони не потрібні. І от тепер почалося. Дзвінки постійні, вже пішли завуальовані погрози.
Я не можу поставити антиспам, бо по роботі дзвонять.
Хто це може бути і що робити, щоб ці дзвінки перестали надходити?

Та їх же багато. Я була в якійсь групі в фейсбук. Я там попиталася, а мене заблокували.
Тоді я вас можу привітати)
Тепер задовбуть дзвінками, поки не погодитися на їхні послуги (яких, до речі, ви не отримаєте, але гроші віддасте). Я б рекомендував номер змінити і теж поміняти всі фінансові номери на новий, бо якщо ці його знають, вони можуть і в додатки банків ввійти. Тоді ви залишитеся без грошей.

Piton, дякую вам за підтримку і поради. Ото я вляпалася.:cry:
Я не можу номер поміняти, бо це ж мій робочий і всі клієнти його знають. Я фізично не зможу всіх обдзвонити, щоб повідомити про зміну номера.
Що ж мені тепер робити????
Я б рекомендував номер змінити і теж поміняти всі фінансові номери на новий, бо якщо ці його знають, вони можуть і в додатки банків ввійти. Тоді ви залишитеся буз грошей.
Ще краще...

Валя, Я ж вище написав, що робити. Краще - змініть номер, поки гроші ваші цілі, або не тримайте великі суми на картках.
Менше шастайте по тих групах та тг-чатах, бо можна таких собі проблем нажити, що мама не горюй.

Валя, а ви часом не взаємодіяли з такими 🤡, як го антиКОЛЕКТОР, бо така поведінка дуже мені їх нагадує.
Це той що Михайло Паламарчук чи Прокопчук? Щось таке?
Та їх же багато. Я була в якійсь групі в фейсбук. Я там попиталася, а мене заблокували.
Навіщо ви свій номер телефону їм передали?

Навіщо ви свій номер телефону їм передали?
Я нікому не передавала свій номер. Вони його злизали скоріш всього, коли я вступила до їх групи. Вони якось отримують доступ до контактів своїх підписників. А потім, як бачите, виникають проблеми.
В шоці я зараз просто! Так вляпатися тільки я могла! Мама рідна...
Я ж вище написав, що робити. Краще - змініть номер, поки гроші ваші цілі, або не тримайте великі суми на картках.
Нажаль, не можу змінити номер. Не можу!
Менше шастайте по тих групах та тг-чатах, бо можна таких собі проблем нажити, що мама не горюй.
І якщо я менше буду шастати, то це виправить ситуацію?

Це той що Михайло Паламарчук чи Прокопчук? Щось таке?
Прокопчук. Так, він самий.

З YouControl:
Юридична особа ГО "Антиколектор", код ЄДРПОУ 45147826, було зареєстровано 23.12.2022. Розмір статутного капіталу юридичної особи складає "дані не вказано". На час останнього оновлення даних 13.10.2025 стан юридичної особи - Зареєстровано.

Уповноваженою особою юридичної особи ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ "Антиколектор" є Прокопчук Михайло Анатолійович.

Організаційно-правова форма юридичної особи ГО "Антиколектор" - ОБЩЕСТВЕННАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ. Основний вид діяльності (КВЕД) – 94.99 Діяльність інших громадських організацій, н.в.і.у..

Контактна інформація юридичної особи ГО "Антиколектор"​

Телефон: +380931234599
Юридична особа ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ "Антиколектор" зареєстрована за юридичною адресою Україна, **4, Полтавська обл., місто Полтава, пров.Рибальський, будинок **, квартира **.

Юридична особа ГО "Антиколектор", код ЄДРПОУ 45147826, було зареєстровано 23.12.2022.
А вони пишуть, що працюють вже 8 років))
Ото в них математика)))
Одразу зрозуміло, що розводняк.
Вітання всім! Дуже потрібна ваша допомога, любі!
Нещодавно почали надходити мені дзвінки з номерів +380931234599 та +380951762872 наче від якоїсь юридичної компанії чи щось таке. Я попросила не дзвонити мені, бо я не зацікавлена в якихось юридичних послугах, мені вони не потрібні. І от тепер почалося. Дзвінки постійні, вже пішли завуальовані погрози.
Я не можу поставити антиспам, бо по роботі дзвонять.
Хто це може бути і що робити, щоб ці дзвінки перестали надходити?
Міняйте номер, він вас до нервового зриву доведе. Хуже колекторів!
Будьте обережні, бо може ще скопіювати телефону книгу і тоді амбець буде, бо буде наярювати всьому вашому оточенню.

Назад
Зверху