Дякую порталу ДеКредит!!!

• Автор теми Автор теми Vika
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 2
  • Перегляди Перегляди 161

Vika

Новачок😶‍🌫️
Новачок
Повідомлення
43
Репутація
4
Бали
8
Хочу висловити подяку порталу "ДеКредит" за сумлінну працю з надання правдивої і всебічної інформації про мукрокредитні компанії, опис кредитів, легкість оформлення позики. Дуже зручно! Я змогла підібрати 3 компанії, які все ж таки видали позику. Я так розумію, вони бачать звідки прийшов користувач і якщо з ДеКредит, то заявку схвалюють. Ще раз дякую, бажаю процвітання.
Побажання: додавайте нові компанії, бо на порталі нема тих, які є на інших сайтах.

Так, мені теж видали, на що я і не сподівався.

Хочу подякувати адміністрації форума ДеКредит за такий класний ресурс. Я бачу, що людей тут небагато, але на зараз є великий плюс - немає і колекторів, вони не вираховують боржників. Можна поспілкуватися і отримати поради. Дуже приємний дизайн, все настільки зручно що словами не передати.

Я колись був у групі фейсбук "антиколектор" і як тільки якийсь пост напишу, починається терор від кредиторів!!! Я навіть не думав, що вони співпрацюють з колекторськими конторами та іншими кредиторами. А в цьому сайті я вже впевнений! Можу писати, питати і мені ніхто не телефонує одразу з погрозами!

Дякую! Процвітання Адміну і цьому сайту.

Вибачте, якщо не в той розділ, просто не знайшов більш підходящого.

Зареєструйтеся або увійдіть, щоб коментувати

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Зареєструватися

Зареєструйтеся на нашому форумі. Це просто!

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Назад
Зверху