Заборгованість в МФО більше 300000 гривень. Що робити?

• Автор теми Автор теми Fiona
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 4
  • Перегляди Перегляди 27

Fiona

Новачок😶‍🌫️
Новачок
Повідомлення
16
Доброго дня! Як правильно діяти мені з моїми боргами?
Борг 300тис. грн. по різних МФО.
Сьогодні перший день просрочки одного з них (і я вже схожу з розуму!).

Ось такі головні питання:
  • Дзвонити самій до них чи дочекатися дзвінка?
  • Який погасити першим(при можливості)?
Список моїх МФО:
  • Є гроші - 18к
  • твоя позика - 20к
  • селфі - 40к
  • кредит 7 - 50к
  • манівео - 15к
  • мій кредит - 15к
  • кредит каса - 18к
  • швидко гроші - 15к
  • слон - 32к
  • фірст кредит - 20к
Дякую всім, хто відгукнеться і підкаже, як бути і що мені робити.

В Швидко гроші можно реструктуризацію оформит-. Е гроші продають КредитПромІнвест, а з ними можна потім домовитись.

Fiona, закривайте Кредит касу, бажано без прострочень, але якщо вже не встигаєте, то тисніть фіолетову кнопку в особистому кабінеті, щоб не нараховували% і збирайте дуже швидко щоб їх закрити. З рештою можна йти в протермінування, читати цей форум і потихеньку виходити з кредитів. А потім і забудете про них зовсім.

Можна спробувати таку стратегію:

Закривайте ті, які не йдуть на тіло.
Це Кредит каса, Швидко гроші (проблемні), є гроші (також проблемні).
Зараз чекаєте дзвінків, коли їх буде 100 в день, поставите собі додаток, що блокує спам-дзвінки, бо не зможете працювати і спокою не буде.
Шукайте на форумі по кожному МФО інформацію і закривайте ті, що найбільш проблемні. Як я визе написала, це ШГ, Є-гроші, та Кредит Каса.

Є такі, що йдуть на тіло з часом. Переглядайте смс про акції.
Спілкуватись з усіма просто нереально: морально будуть давити, залякувати, пропонувати пролонгації, що просто витягує гроші.
А так - збирайте на оплату тіла кредиту і поступово закривайте, не спілкуйтесь. Самі будуть писати і пропонувати лояльні умови погашення простроченої заборгованості. Картку, на яку брали кредит заблокуйте тимчасово, бо будуть знімати гроші. Можна й перевипустити, але то не всім підходить.

Fiona, чудово вас розумію, бо почала з 350 к. Зараз напівшляху до повного одужання.
Перестаньте нервувати, краще зосередитись на заробітку, щоб віддати борги якнайшвидше.
Включіть режим сніжинки (сленг з форуму АНТИКОЛЕКТОР))))).
Одразу ні, але за місяць почнуть пропонувати лояльні умови погашення боргів.
Тоді вирішуйте, чи вони вам підходять і чи є у вас гроші.
Вони роблять свою роботу. Нажаль ,не завжди людяну.
Родину і третіх осіб турбуватимуть, якщо не ті, то інші. Але це лише моральний пресинг.
Не звертайте уваги! Удачі вам.

Назад
Зверху