- Автор теми
Всім доброго дня.
Прошу вибачення, якщо вже було таке обговорення і за довгий пост, але по-іншому ніяк.
Вже 6 місяців борюся з МФО.
Хочу описати свою ситуацію, можливо щось порадите, підкажете, що далі закривати в першу чергу, хто ще може зачекати.
Турбогроші, Алекс, авіра кредит, нові кредити, кредит бокс, ізі кеш, мікрокеш - прострочка по всім приблизно 120-150 днів.
При тому закрив вже теж багато, тому буду радий почути, хто як закривав і можу дати інформацію про свій шлях, питайте, можу сказати багато чого.
Дякую!
Прошу вибачення, якщо вже було таке обговорення і за довгий пост, але по-іншому ніяк.
Вже 6 місяців борюся з МФО.
Хочу описати свою ситуацію, можливо щось порадите, підкажете, що далі закривати в першу чергу, хто ще може зачекати.
- В ЄАПБ маю 5 договорів, продали близько 2 місяця тому
- Технофінанс - 2 договори, термін той самий.
- Афк ( лімон і манівео)
- Солвентіс ( кредітсенд)
- Кредит капітал ( Мілоан, аміго,тенго. Шалені відсотки, кілька разів писав в особистому кабінеті на списання, не погоджуються, лише всі нарахування на реструктуризацію).
МФО. Не закриті:
Селфі кредит - тіло 39 тис, 150 день прострочки, пропонують тіло, буду писати на реструктуризацію, боюсь щоб не продали.Турбогроші, Алекс, авіра кредит, нові кредити, кредит бокс, ізі кеш, мікрокеш - прострочка по всім приблизно 120-150 днів.
При тому закрив вже теж багато, тому буду радий почути, хто як закривав і можу дати інформацію про свій шлях, питайте, можу сказати багато чого.
Дякую!