Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Якщо має людина відкритих 10 позик у різних МФО, які МФО ще дадуть позику? Мені дуже важливо знати, бо мабуть війду і прострочення, потрібно буде пролонгувати позики
Якщо має людина відкритих 10 позик у різних МФО, які МФО ще дадуть позику? Мені дуже важливо знати, бо мабуть війду і прострочення, потрібно буде пролонгувати позики
Перекредитування це не самий вірний шлях. Ви оформите кредит на пролонгацію. Припустимо, Вам потрібно пролонгувати всі ваші кредити на загальну суму 10000 гривень.
Ви берете 10000 в позику у якоїсь компанії, а повернути повинні десь 13000 за місяць. От ви пролонгували, а через деякий час знову потрібно пролонгувати або платити. Тобто ви просто так подаруєте компаніям 13000.
Вище вже написали, що ця ідея дуже погана. Таким чином ви попадете в суцільну кредитну кабалу.
Я радив би спробувати домовитися з компаніями, в яких маєте відкриті позики, на лояльні умови закриття. Таке зараз реально.
І ви не створите нові проблеми, і виберетеся з кредитної заборгованості