Які МФО дають кредити при боргах?

• Автор теми Автор теми Vika
  • Дата створення Дата створення

Vika

Новачок😶‍🌫️
Новачок
Повідомлення
14
Репутація
0
Бали
1
Якщо має людина відкритих 10 позик у різних МФО, які МФО ще дадуть позику? Мені дуже важливо знати, бо мабуть війду і прострочення, потрібно буде пролонгувати позики

Якщо має людина відкритих 10 позик у різних МФО, які МФО ще дадуть позику? Мені дуже важливо знати, бо мабуть війду і прострочення, потрібно буде пролонгувати позики
Перекредитування це не самий вірний шлях. Ви оформите кредит на пролонгацію. Припустимо, Вам потрібно пролонгувати всі ваші кредити на загальну суму 10000 гривень.

Ви берете 10000 в позику у якоїсь компанії, а повернути повинні десь 13000 за місяць. От ви пролонгували, а через деякий час знову потрібно пролонгувати або платити. Тобто ви просто так подаруєте компаніям 13000.

Дуже раджу передивитися своє бажання

Вище вже написали, що ця ідея дуже погана. Таким чином ви попадете в суцільну кредитну кабалу.
Я радив би спробувати домовитися з компаніями, в яких маєте відкриті позики, на лояльні умови закриття. Таке зараз реально.

І ви не створите нові проблеми, і виберетеся з кредитної заборгованості

Не набирайте ще більше .
Зараз у вас всього 10 мікропозик, а буде 27. Чи гадаєте, що не буде? Буде!
Астанавітєсь!
funny-klev-club-p-smeshnie-kartinki-ostanovites-2.webp

Назад
Зверху