Як заробляти 30к+ під час війни?

• Автор теми Автор теми Marta
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 8
  • Перегляди Перегляди 24

Marta

Новачок😶‍🌫️
Новачок
Повідомлення
65
UAH
10.0
Доброї ночі всіх, хто не спить.
Ліжу на дивані та й думку гадаю.
В мене зараз дохід десь приблизно 14000, це в гарний місяць. Але, дивлюсь, люди і більше заробляють. І мені стає цікаво: де, на якій роботі, можна заробляти 30000 гривень на місяць і більше?
Може тут є такі, хто стільки заробляє, тож поділіться 🥰

В мене вдома господарство невелике. Перепілки, гриби, поросятка. В сезон виходить і більше ніж 30-50 тис. Взимку, звісно, жопа. Сидимо на тому, що заробили до зими 😁😁

Може тут є такі, хто стільки заробляє, тож поділіться 🥰
Як раз навпаки. Ніхто не буде ділитися тим, як він/вона заробляє. Або скажуть "в IT працюю" і все. Що вам з цієї інформації?

Як раз навпаки. Ніхто не буде ділитися тим, як він/вона заробляє. Або скажуть "в IT працюю" і все. Що вам з цієї інформації?
Та може все ж таки поділяться 🤷
Не такі вже й великі гроші. Та і я ж не лізу з допитами, а як, а куди і все таке інше. Поверхнево можна розписати трошки. Та й просто підтримати розмову.

де, на якій роботі, можна заробляти 30000 гривень на місяць і більше?
Багато є сфер, де можна заробити в більше. Наприклад, фріланс. Але тут треба бути спеціалістом в тому чи іншому напрямку. Навіть на написанні текстів можна непогано заробити, особливо, якщо вони експертні. Середня ціна такої статті - від 1000 гривень. Від 1000 грн!!!

В мене, наприклад, напрямки такі:
  • Фінанси (це й так зрозуміло)
  • Реклама
  • Створення та просування сайтів/порталів
Реклама зараз підзатихла. Сподіваюся, що під новорічні свята підніметься попит.

Назад
Зверху