Новини
Новин поки що немає

Як стягнути з ГО Антиколектор незаконно отримані від мене гроші?

• Автор теми Автор теми Анонімно
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 6
  • Перегляди Перегляди 27

Анонімно

Новачок😶‍🌫️
Новачок
Повідомлення
2
Репутація
0
Бали
1
Доброго дня, шановна спільното... Нажаль, я стала жертвою шахраїв, які називаються ГО Антиколектор і ось їх група: Aanmelden bij Facebook
На мене подали до суду колектори, я зайшла в групу, зписалася з адміністраторами і ми почали "роботу". Я надала всі необхідні документи і оплатила одразу їм гроші.
Після цього перший час вони відповідали, а потім перестали відповідати і в результаті мене заблокували в групі, в месенджерах та я не можу їм дозвонитися на телефон.
Заблокували образу після того, як вони нічого не зробили і я програла суд, я ж одразу почала вимагати повернути мені гроші. Вони відмовилися і сказали, що це "мої проблеми", що я програла.
Не вже так роблять юристи?? Так працюють шахраї!!

Підкажіть чи можна на них подати позов до суду, чи може писать заяву до поліції?? Як мені бути? Я віддала їм останнє та ще й назанімалася! Сума 12000 гривень!!!

Будь ласка, допоможіть мені повернути кошти у тих мошейників!!!

Пу пу пу...
Чого ж ви не дивитися, що про них взагалі пишуть?
Нажаль, ви ніяк не повернете від них гроші. Ви оплатили - забудьте тепер.
Не вже так роблять юристи?? Так працюють шахраї!!
Там немає юристів.
Нажаль, так, то шахраї. На цій темі зараз можна непогано піднімати гроші і при цьому нічого не робити.
Сума 12000 гривень!!!
:(

А що ж мені тепер робити?? Невже отак тепер просто втратила гроші і все? І їм це зійде з рук??
Допоможіть будь ласка! Може якогось справжньго юриста посовітуєте, щоб він на них до суду подав?! Будь ласка!!

Анонімно, чим же я можу допомогти вам?(
Сходить до поліції та напишіть на ГО Антиколектор заяву, а потім, що вже скажуть в поліції, напишете тут, може щось ще будемо думати

Анонімно, навіщо ви створюєте самі собі проблеми, звертаючись до подібних мфошних посіпак?

Ось моя історія "співпраці" з цими шахраями

Анонімно, навіщо ви із ними зв'язувалися? Зараз тільки діти не знаютб, що такі контори то шахраї і ніхто там нікому не допомагає, в лише позбавляє тих грошей, яких ще не позбавили кредитори.

Зареєструйтеся або увійдіть, щоб коментувати

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Зареєструватися

Зареєструйтеся на нашому форумі. Це просто!

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Назад
Зверху