Як можна заробити крипту в Україні?

• Автор теми Автор теми Marta
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 7
  • Перегляди Перегляди 24

Marta

Новачок😶‍🌫️
Новачок
Повідомлення
36
Може питання зовсім ламерське...

Може хтось підкаже, як можна в Україні заробити законно і легально криптовалюту? Може хоча пару сотень $ на місяць, але стабільно.
Все, що передивилася в телеграм каналах - більше схоже на шахрайство. А я хотіла б реально заробляти і бути в якомусь сенсі незалежною.

Буду вдячна за будь-яку інформацію.

Marta, непоганий варіант заробити криптовалюту, це купляти акції відомих компаній, які розвиваються. Через деякий час дадуть непогані ікси. Але ж тут треба чекати)).
Все, що передивилася в телеграм каналах - більше схоже на шахрайство
Здебільшого воно так і є

Може питання зовсім ламерське...

Може хтось підкаже, як можна в Україні заробити законно і легально криптовалюту? Може хоча пару сотень $ на місяць, але стабільно.
Все, що передивилася в телеграм каналах - більше схоже на шахрайство. А я хотіла б реально заробляти і бути в якомусь сенсі незалежною.

Буду вдячна за будь-яку інформацію.
Спробуйте вивчити, як працюють на біржах, як торгують криптою.
Одразу скажу - не не так просто, як показують на ютубі або в тік-ток. Там дійсно потрібно розумітися на темі, а не просто вкласти гроші, прокрутити їх та вивести мільйони. Ні, не так це працює.

Ця вся крипта і є цілісіньке шахрайство

Чому ви так вирішили?
Якщо ви лізете в різні афери, де вам пропонують мільйони, в в результаті виходг, що вас кидають на гроші, так це не шахрайство, це ваша особиста тупість.

Чому ви так вирішили?
Якщо ви лізете в різні афери, де вам пропонують мільйони, в в результаті виходг, що вас кидають на гроші, так це не шахрайство, це ваша особиста тупість.
Я думаю, що через те, що криптовалюта не легалізована в Україні, це дає привід і можливості шахраям обирати громадян. Тобто, немає ніякої відповідальності, бо як ти докажешь, що саме цій людині ти перевів гроші? Та й до того ж вважати крипту грошима дуже сумнівно.

Я потрошку заробляю на біржі. Купляю-продаю. Купляю дешевше, продаю дорожче. Деякі активи на довгострок куплені. Я BTC брав ще по 45000$ за монетку. Зараз він більше 110000$ коштує. Більше ніж в два рази збільшив свій прибуток.
Не видумуйте

Спробуйте вивчити, як працюють на біржах, як торгують криптою.
Купляти-продавати?
Я потрошку заробляю на біржі. Купляю-продаю. Купляю дешевше, продаю дорожче. Деякі активи на довгострок куплені. Я BTC брав ще по 45000$ за монетку. Зараз він більше 110000$ коштує. Більше ніж в два рази збільшив свій прибуток.
Розкажіть детальніше, будь ласка!

Зареєструйтеся або увійдіть, щоб коментувати

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Зареєструватися

Зареєструйтеся на нашому форумі. Це просто!

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Назад
Зверху