Врегулювати питання з Біткепітал

• Автор теми Автор теми Генадій
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 4
  • Перегляди Перегляди 9

Генадій

Новачок😶‍🌫️
Новачок
Повідомлення
3
UAH
1.5
Доброго вечора.
Хтось може дати дієву пораду, як врегулювати питання з Біткепітал?
Тіло було 300 USDT, прострочення майже 60 днів, зараз сума майже 1800 USDT. Наче готові зробити знижку до 1200 USDT, але і тих грошей в мене немає, максимум 500$.
Може хтось допоможе якось порадою. Як бути мені?

Генадій, гроші брав? Знав, що прийдеться повертати? Чи зараз почнеш розповідати, що це шахраї, які не зареєстровані в Україні?
Чому тепер скиглиш? Плати те, що вони кажуть. І так йдуть на поступки, то за два місяці могли б нарахувати ще більше.
А тут всього 1200 баксів. Це в гривнях близько 50000.
Отримав 12000 гривень, віддав зі списанням 50000))))))). Хто нерозумний трохи?))))))))
Завдяки таким як ти, компанії нормально розвиваються!
Може хтось допоможе якось
Давай я тобі USDT скину, в мене як раз валяються 1200:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
🤡🤡🤡

Piton, а що смішного я написав? Так, я попав в лапи шахраїв, бо не думав, що з 300 баксів прийдеться віддавати 1200. Це неадекватно зовсім. Чи вони вам платять непогано?

Доброго вечора.
Хтось може дати дієву пораду, як врегулювати питання з Біткепітал?
Тіло було 300 USDT, прострочення майже 60 днів, зараз сума майже 1800 USDT. Наче готові зробити знижку до 1200 USDT, але і тих грошей в мене немає, максимум 500$.
Може хтось допоможе якось порадою. Як бути мені?
В мене з 350$, хочуть 3000$.
ігнорую і все.
Чекаю на нормальні пропозиції.
Вони не офіційно в Україні працюють, тому в суд не подадуть, а от терор зробити можуть.
Я в себе на сторінці написала, що шахраї для всіх друзів і все. Подзвонили тільки двоє далеких знайомих з питанням "чого я їх взяла поручителями?"). Пояснила, що то аферисти.
Поки що тихо. Не знаю, що буде далі. Подивимось!

Назад
Зверху