ТОВ "колект центр" подав до суду. Пишу відзив

• Автор теми Автор теми Iryna
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 4
  • Перегляди Перегляди 14

Iryna

Новачок😶‍🌫️
Новачок
Повідомлення
26
доброго дня, форум!
ТОВ Колект центр подав до суду, відзив на позов пишу сама.
Вимагають 42 тисячі з 5 тисяч тіла кредиту.
Багато інформації передивилася, як результат - руки опустилися.
Мене турбує один момент: кредит був ви даний 5 вересня, в їхньому позові в таблиці написано, що 5 жовтня сплачено відсотки - 500 грн .
Дуже прошу допомоги, чи потрібно про це писати у відзиві, чи ні? Має це значення?
Я готова сплатити тіло кредиту і 3 тисячі проценту, що спочатку було нараховано.
А так, якщо мій відзив не приймуть і присудять 42 тисячі плюс 16 тисяч правової допомоги, просто не буду платити, розумію наслідки, але по-іншому не можу.
Хотілося б з ними якось розійтися. Будь ласка, підкажіть!

відзив на позов пишу сама.
У вас юридична освіта?
Мене турбує один момент: кредит був ви даний 5 вересня, в їхньому позові в таблиці написано, що 5 жовтня сплачено відсотки - 500 грн .
Дуже прошу допомоги, чи потрібно про це писати у відзиві, чи ні? Має це значення?
Навряд чи. Скоріш за все не має значення.

У вас юридична освіта?
Ні, юридичної освіти і не маю. Але також не маю грошей на оплату послуг адвоката, тому шукаю інформацію.в мережі, по різних групах, форумах.

Навряд чи. Скоріш за все не має значення.
Чому? Аргументуйте.

Ні, юридичної освіти і не маю. Але також не маю грошей на оплату послуг адвоката, тому шукаю інформацію.в мережі, по різних групах, форумах.
Аби ви тільки гірше не зробили... От що...

доброго дня, форум!
ТОВ Колект центр подав до суду, відзив на позов пишу сама.
Вимагають 42 тисячі з 5 тисяч тіла кредиту.
Багато інформації передивилася, як результат - руки опустилися.
Я готова сплатити тіло кредиту і 3 тисячі проценту, що спочатку було нараховано.
А так, якщо мій відзив не приймуть і присудять 42 тисячі плюс 16 тисяч правової допомоги, просто не буду платити, розумію наслідки, але по-іншому не можу.
Хотілося б з ними якось розійтися. Будь ласка, підкажіть!
А чому не хочете попрацювати з адвокатом?
От свіженьке: Коллект Центр програв суд на суму 190тис гривень. Можна за посиланням почитати.
На АНТИКОЛЛЕКТОРі дуже сильні адвокати. (а до нас не йдуть поки що🤭)
Я все ж радив би вам відбитися від них в суді. Тим паче, якщо вони програють суд, то всі ваші затрати на допомогу адвоката вам повернуть!

Зареєструйтеся або увійдіть, щоб коментувати

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Зареєструватися

Зареєструйтеся на нашому форумі. Це просто!

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Назад
Зверху