Скласти відзив на позов самостійно (суд з ТОВ КОЛЛЕКТ ЦЕНТР)

• Автор теми Автор теми Бобр
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 5
  • Перегляди Перегляди 23

Бобр

Новачок😶‍🌫️
Новачок
Повідомлення
5
UAH
1.5
Доброго дня! Дуже потрібна допомога з ТОВ "Коллект Центр"!
Не можу оплатити всю суму по кредиту до 20.10.2025 і зовсім не маю можливості оплачувати послуги адвоката чи юриста.
Хочу підготувати відзив на позов самостійно.
Хто мав схожу ситуацію, порадьте, будь ласка, аргументи, на які суди звертають увагу (строк позовної давності, цесія, відсутність якихось документів) і як це правильно і грамотно зробити?
Дякую вашому порталу за таку велику справу, яку ви робите!!!!

Моя думка - краще все ж таки працювати з адвокатом!
Можна наробити собі проблем, якщо десь щось упустити чи не так якось сформулювати. І тоді рішення суду буде не на вашу користь, а на користь кредитора, а ви фактично в цьому допоможете.
І саме головне - не використовуйте в написанні відзиву на позов штучний інтелект!

Моя думка - краще все ж таки працювати з адвокатом!
Можна наробити собі проблем, якщо десь щось упустити чи не так якось сформулювати. І тоді рішення суду буде не на вашу користь, а на користь кредитора, а ви фактично в цьому допоможете.
І саме головне - не використовуйте в написанні відзиву на позов штучний інтелект!
А якщо немає грошей, то візьми в кредит під 0%? )))))))
А що робити людині, якщо дійсно немає грошей на допомогу адвоката?

А якщо немає грошей, то візьми в кредит під 0%? )))))))
А що робити людині, якщо дійсно немає грошей на допомогу адвоката?
Ви вважаєте програти суд і віддати все нараховане - це хороший результат буде?
Наприклад, якщо у людини немає грошей на видалення апендиксу, він його сам ножем виріже? Іноді читаю такі коментарі і дивуюся. Ви взагалі адекватні?

Наприклад, якщо у людини немає грошей на видалення апендиксу, він його сам ножем виріже?
До чого тут це?
Немає грошей на проїзд в тролейбусі - йди пішки. Все одно прийде, але трудніше і довше.
Ваші аналогії якісь неадекватні, і ви ще мене питаєте про адекватність!
Ви взагалі адекватні?
Адекватніше вас!

До чого тут це?
Немає грошей на проїзд в тролейбусі - йди пішки. Все одно прийде, але трудніше і довше.
Ваші аналогії якісь неадекватні, і ви ще мене питаєте про адекватність!
До того, що кожен повинен займатися своєю справою.

Назад
Зверху