Шукаю тих, хто постраждав від ГО "Антиколектор". Єднаймося!

• Автор теми Автор теми Баракуда
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 11
  • Перегляди Перегляди 78

Баракуда

Новачок😶‍🌫️
Новачок
Повідомлення
1
UAH
0.0
Всім доброї і тихої ночі.
Моя історія простенька, але дуже виводить із себе зухвалість цих покидьків з організації ГО "Антиколектор". В їх групі я був десь більше року, читав, іноді задавав питання, і от прийшов час до них звернутися за допомогою, бо колекторська агенція подала до суду і виставили такі захмарні рахунки, що ніяким чином я б їх не зміг сплатити, окрім як продати єдине житло і йти бомжувати.
Оплатив їх послуги, перший раз 8000 гривень, потім ще 4000 і третій раз ще 8000. Який результат? Ми програли, бо вони навіть не подавали нікуди ніяких відзивів, ніяких заперечень. Зовсім нічого. І от тепер я маю борг більше 300000 грн, затверджений судом і 20000 витрат на якусь там "юридичну допомогу".
Просив повернути мені заплачені кошти, та натомість мені всюди заблокували.
Звертався до поліції, вони сказали, що такі справи потрібно вирішувати через суд.

Отже я звертаюся до всіх, хто так чи інакше постраждав від лап цих мошейників, давайте об'єднаймося і подамо декілька заяв до поліції, може в такому випадку вони все ж таки почнуть працювати і зло буде покаране!!!!

Щось останнім часом все більше і більше інформації про те, що дана шарага людей швиряє на бабки. Почули мабуть безкарність і процвітають.

Всім доброї і тихої ночі.
Моя історія простенька, але дуже виводить із себе зухвалість цих покидьків з організації ГО "Антиколектор". В їх групі я був десь більше року, читав, іноді задавав питання, і от прийшов час до них звернутися за допомогою, бо колекторська агенція подала до суду і виставили такі захмарні рахунки, що ніяким чином я б їх не зміг сплатити, окрім як продати єдине житло і йти бомжувати.
Оплатив їх послуги, перший раз 8000 гривень, потім ще 4000 і третій раз ще 8000. Який результат? Ми програли, бо вони навіть не подавали нікуди ніяких відзивів, ніяких заперечень. Зовсім нічого. І от тепер я маю борг більше 300000 грн, затверджений судом і 20000 витрат на якусь там "юридичну допомогу".
Просив повернути мені заплачені кошти, та натомість мені всюди заблокували.
Звертався до поліції, вони сказали, що такі справи потрібно вирішувати через суд.

Отже я звертаюся до всіх, хто так чи інакше постраждав від лап цих мошейників, давайте об'єднаймося і подамо декілька заяв до поліції, може в такому випадку вони все ж таки почнуть працювати і зло буде покаране!!!!
Нічого їм не буде. Це я кажу зі свого досвіду. Юридичні контори мають хороші подв'язки в правоохоронних органах. Тому якось добиватися правди через них не має сенсу. Все ж мені більше кажеться ймовірним і результативним варіант одразу йти в прокуратуру, або спочатку до поліції, якщо відмовляють, то отримати письмову вмотивовану відмову і швиденько до прокуратури, писати скаргу на бездіяльність поліції. А там може щось цікаве вспливе.

Юридичні контори мають хороші подв'язки в правоохоронних органах.
Це давно відомо. І зрозуміло. Бо як можна ще було б пояснити те, що вони зараз працюють і дуже активно і процвітають при цьому?

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Прислали тільки що нам скрін з їзх групи
ГО антиколектор шахраї

"відкриття нами виконавчого провадження проти кредитора"
Для розуміння: дана "організація" ніхто і звати їх ніяк, відкрити вони нічого і ні проти кого не можуть. Будь ласка, не ведіться на "гарні фрази" від шахраїв Такі "компанії" працюють в Україні давно і успішно ошукують українців. Будьте оборежні, не дайте себе ошукати!

Я вибачаюсь, це мова про цього алкаша?
Переглянути вкладення 156
"Лицо, необезображенное умом"
У йобнутих сьогодні загострення:
Нова схема розводу? Типу, "ви запізно відправили нам документи, тому ми не встигли нічого подати до суду, але гроші ми вам не повернемо, бо це ви винні в цьому всьому"? Виходить так?

Нова схема розводу? Типу, "ви запізно відправили нам документи, тому ми не встигли нічого подати до суду, але гроші ми вам не повернемо, бо це ви винні в цьому всьому"? Виходить так?
Не знаю, я там не працюю, а що у них в макітрах - я гадки не маю, але підозрюю, що просто тепер більше грошей зароблять, бо є відмазка, чому просрали суд.

Не знаю, я там не працюю, а що у них в макітрах - я гадки не маю, але підозрюю, що просто тепер більше грошей зароблять, бо є відмазка, чому просрали суд.
Очікувано.
Як же задовбали всі ці недодєлані юристи, які тільки гроші гребуть з людей

Назад
Зверху