Райффайзен банк заблокував рахунки ФОП і фізичні по фінмоніторингу

Де❓Кредит❕

💎Творець форуму 💎
Адміністратор
Повідомлення
57
Репутація
6
Бали
8
Дуже цікава ситуація.
Вчора заходжу в райф-бізнес і бачу, що мої кошти арештовані аж на суму 99 млрд грн.

Райффайзенбанк блокує рахунки

Телефоную в підтримку, там кажуть, що фінмониторинг заблокував рахунки і начебто відправили лист на пошту. Однак, листів ані на пошті, ані в кабінеті не було.

Пишу прямо в фінмониторинг, щоб надали пояснення. Тиша. Зовсім тиша все добу.

Телефоную в підтримку, знову все же саме і "вам надходив лист". Куди вони їх відправляють я гадки не маю...

Дуже прикра ситуація. Але тепер можу з впевненістю сказати, що з цим банком більше ніякої співпраці. Також усім рекомендую з ним не зв'язуватися.

UPD
В тепер прийшов лист, що банк відмовив мені у співпраці))
Без пояснення причин.
Райффайзен блокує рахунок
Баба з возу - кобилі легше.

Знайшов аналогічну ситуацію у іншого ФОП

Блокують рахунки без пояснення причин і в інших банках. Просто формулюють "Дуже високий ризик". А ризик чого - не зрозуміло. Монобанк також просто так може заблокувати рахунки.

Я вже бачив на Мінфіні люди писали, що райффайзен блокує картки і відмовляє в обслуговуванні. Дивно, але факт.
При тому райффайзен продовжує працювати в Росії.

Вважаю, що блокування та відмова в обслуговуванні - то на краще, бо якщо цей банк продовжує працювати в Росії, то йому немає довіри.

Це для тих, хто не вірить:
Банк райффайзен продовжує працювати в Росії

якщо цей банк продовжує працювати в Росії, то йому немає довіри
Тут згоден. Дивно, що його не закрили в Україні. Нехай би вибирали: Росія чи Україна. Там, мабуть, вигідніше, бо населення побільше і не літають ракети.

Назад
Зверху