• Отримай БЕЗКОШТОВНУ консультацію спеціалістів у сфері кредитування та необмежений доступ до інформації на форумі😉

З нами стають експертами!

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Райффайзен банк заблокував рахунки ФОП і фізичні по фінмоніторингу

• Автор теми Автор теми Де❓Кредит❕
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 5
  • Перегляди Перегляди 78

Де❓Кредит❕

💎Творець форуму 💎
Адміністратор
Повідомлення
83
Репутація
14
Бали
8
Дуже цікава ситуація.
Вчора заходжу в райф-бізнес і бачу, що мої кошти арештовані аж на суму 99 млрд грн.

Райффайзенбанк блокує рахунки

Телефоную в підтримку, там кажуть, що фінмониторинг заблокував рахунки і начебто відправили лист на пошту. Однак, листів ані на пошті, ані в кабінеті не було.

Пишу прямо в фінмониторинг, щоб надали пояснення. Тиша. Зовсім тиша все добу.

Телефоную в підтримку, знову все же саме і "вам надходив лист". Куди вони їх відправляють я гадки не маю...

Дуже прикра ситуація. Але тепер можу з впевненістю сказати, що з цим банком більше ніякої співпраці. Також усім рекомендую з ним не зв'язуватися.

UPD
В тепер прийшов лист, що банк відмовив мені у співпраці))
Без пояснення причин.
Райффайзен блокує рахунок
Баба з возу - кобилі легше.

Знайшов аналогічну ситуацію у іншого ФОП

Блокують рахунки без пояснення причин і в інших банках. Просто формулюють "Дуже високий ризик". А ризик чого - не зрозуміло. Монобанк також просто так може заблокувати рахунки.

Я вже бачив на Мінфіні люди писали, що райффайзен блокує картки і відмовляє в обслуговуванні. Дивно, але факт.
При тому райффайзен продовжує працювати в Росії.

Вважаю, що блокування та відмова в обслуговуванні - то на краще, бо якщо цей банк продовжує працювати в Росії, то йому немає довіри.

Це для тих, хто не вірить:
Банк райффайзен продовжує працювати в Росії

якщо цей банк продовжує працювати в Росії, то йому немає довіри
Тут згоден. Дивно, що його не закрили в Україні. Нехай би вибирали: Росія чи Україна. Там, мабуть, вигідніше, бо населення побільше і не літають ракети.

Райффайзен - це дуже поганий банк. По-перше, він продовжує працювати на росії. По-друге, вони блокують рахунки не тільки ФОП, а й фізичним особам без наявності тих чи інших порушень. Може бути переслала матері кошти, вони блокують і вимагають розкрити інформацію щодо стосунків. Нормальні?)))) Одне прізвище. Здогадатися важко? Та що там... тупі!

Зареєструйтеся або увійдіть, щоб коментувати

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Зареєструватися

Зареєструйтеся на нашому форумі. Це просто!

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Назад
Зверху