Рахунок ФОП у приватбанк або в іншому?

Problemniy

Новачок😶‍🌫️
Новачок
Повідомлення
22
Репутація
0
Бали
1
Не хочу відкривати рахунок ФОП у приваті, але у них дешевше... Інші банки за прро та термінал більші суми ставлять, у привата більш-менш нормальні.
Дуже цікавить ваша думка з цього приводу.

Не хочу відкривати рахунок ФОП у приваті, але у них дешевше... Інші банки за прро та термінал більші суми ставлять, у привата більш-менш нормальні.
ПриватБанк в деяких випадках ТОП, але дуже тупий в інших...
Я розглядав би варіант ВОСТОК або Райффайзен. Імхо, але і я може помилятися.

По секрету: у мене рахунок ФОП у приваті та райффайзен, а ПРРО брав у Приватбанку. Не все приємно... Не все радує...

Краще вже обрати А-банк. Там пршки дорожче, але вони більш надійніші.

Чим ненадійний ПриватБанк?
Не те, щоб він ненадійний, більше нечесний.
Багато разів з ними були проблеми по обслуговуванню ФОП. Це дивно, але вони розблокували мені всі рахунки по фінмониторингу через підозрілу оплату на сайті. На сайті інтернет-магазину. Клієнт замовив товар, оплатив його одразу, приват мені все поблокував через два тижні.

Не те, щоб він ненадійний, більше нечесний.
Багато разів з ними були проблеми по обслуговуванню ФОП. Це дивно, але вони розблокували мені всі рахунки по фінмониторингу через підозрілу оплату на сайті. На сайті інтернет-магазину. Клієнт замовив товар, оплатив його одразу, приват мені все поблокував через два тижні.
У теперішніх реаліях поняття "нечесний" для банків дуже розмите. Те, що при радянській владі було абсурдом, зараз норма:)

Назад
Зверху