Приватний виконавець Дигайло Марина Сергіївна (ліцензія 357140) працює на мікропозики?)))

• Автор теми Автор теми Martine
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 7
  • Перегляди Перегляди 15

Martine

Новачок😶‍🌫️
Новачок
Повідомлення
42
UAH
13.0
Ви щось подібне зустрічали? Маю на увазі, щоб приватний виконавець Дигайло Марина Сергіївна писала і вимагала гроші з людей ще до суду? Я таке бачу вперше!
Не каже що за організація і чи взагалі це може бути правда? Бо навіть імена сусідів перерахувала)
Комусь писала дана особа?
шахраї серед приватних виконавців

Martine, приватні/державні виконавці не пишуть боржникам, а тим паче із вимаганням грошей без суду. У вас вже було рішення суду по цій справі?
А тим паче "приватний юридичний виконавець" - це щось новеньке)

Martine, приватні/державні виконавці не пишуть боржникам, а тим паче із вимаганням грошей без суду. У вас вже було рішення суду по цій справі?
А тим паче "приватний юридичний виконавець" - це щось новеньке)
Нічого не було. Просто ця СМС і все, я навіть не знаю хто це і що це.

Martine, це звичайна СМС, яка юридичної сили не має зовсім.
Якщо немає коштів, не має і сенсу домовлятись про якесь там погашення. Тим більше - щось пояснювати!

Martine, це звичайна СМС, яка юридичної сили не має зовсім.
Якщо немає коштів, не має і сенсу домовлятись про якесь там погашення. Тим більше - щось пояснювати!
Це я і хотіла дізнатися! Дякую)
Просто бачила на Антиколекторі, що комусь саме ця Марина теж писала, але там немає продовження. Було цікаво чим закінчилось.

Ви щось подібне зустрічали? Маю на увазі, щоб приватний виконавець Дигайло Марина Сергіївна писала і вимагала гроші з людей ще до суду? Я таке бачу вперше!
Не каже що за організація і чи взагалі це може бути правда? Бо навіть імена сусідів перерахувала)
Комусь писала дана особа?
Переглянути вкладення 234
Напишіть їй, що ви державний пофігіст і вам пофігу все те, що воно пише. Прочитає вона, що вам пофігу чи ні - не головне! Головне попередити, що пофігу від 17:00

Назад
Зверху