Приїзжали додому колектори від iCredit, мама оплатила борг

• Автор теми Автор теми Tigra
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 7
  • Перегляди Перегляди 17

Tigra

Новачок😶‍🌫️
Новачок
Повідомлення
7
Сьогодні близько 16:00 до мене додому приїхали представники компанії ICredit, двоє жінок!
Мама була вдома, мене не було!
Представились і сказали, що приїхали описувати майно!
Мама налякалася дуже і почала з ними говорити!
Вони агресивно не спілкувалися, але говорили, чого не платить, вона нас усюди заблокувала!
Що трапилось?
Мама оплатила заборгованість 6000 за 36 днів!
Сказали передати мені, щоб я виходила на звʼязок і оплачувала далі!
Такі дії з їх сторони взагалі законні? Що робити далі в даному випадку? Я трохи переймаюся.

Tigra, ваша мама не писала сказки раніше? Бо розповідає їх вдало. Ніхто нікуди не їздить. Описувати майно може лише виконавець, але й вони таким не займаються.

Як вони описати майно без суду? Взяли маму на понт... Шкода вашої мами , щей гроші віддала невідомо кому. Я б на них міліцію викликала на місці мами

Tigra, ваша мама не писала сказки раніше? Бо розповідає їх вдало. Ніхто нікуди не їздить. Описувати майно може лише виконавець, але й вони таким не займаються.
Ця кантора реально може приїхати.
В них є навіть службові машини.
Хоча в них менеджери теж ненормальні - любителі сказати не дуже ввічливі слова

Tigra, якщо в вашому місті є ця компанія, то їх представники дійсно їздять, але це до війни було точно. Як зараз - не підкажу, але навіть, якщо і приїхали, то викликаєте поліцію і вже з представниками правоохоронних органів розбираєтесь з ними, хто вони, чого і для чого, іщо взагалі хочуть.

Я просто дивуюся цим дописам!:ROFLMAO:
Хто у це вірить? Ви вже там взагалі з глузду зʼїхали?? Машина з логотипом прям:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Досить лякати людей!!

Їм дорожче до вас їхати.
ну це маячня повна!
Оце сьогодні біти активізувалися з постами про те, що вони до дому приїхали.
Всі відносини з фінансовими установами вирішують через суд! Крапка! Більше немає варіантів!!
І не треба видумувати подібні історії!

Знаєте, що я скажу...
Роблю висновки і бажаю усім вийти з кредитів та боргів!
Я чекала розуміння, поради, а не докору, особливо від давніх користувачів!
Але наша українська натура така - втопити ближнього ще більше, хоча він вже почав тонути, а не врятувати!
Усім гарного та мирного вечора!

Смійтеся далі, поки до вас не приїдуть і не заберуть все, що тільки можна!

Назад
Зверху