Набралася кредитів в мікропозиках і не знаю, як вибратися

• Автор теми Автор теми Карамбулька
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 5
  • Перегляди Перегляди 8

Карамбулька

Новачок😶‍🌫️
Новачок
Повідомлення
2
Репутація
0
Бали
1
Доброго вечора.
Вже пішла в прострочку по кредитах.
Питання таке: які з них дзвонять по всіх контактах, по номерах яких не маю і дуже задовбують оточення?
Планую закривати за 2 місяці десь, підскладати за той час, щоб не платити такі космічні відсотки, чекати пропозицій.
Влізла в багато, бо брала один, щоб перекредитувати відсотки по іншому і так по кругу. Вся зарплата теж йшла на оплату боргів в МФО, тепер розумію, що краще б пішла в прострочку в 3 і домовлялась на лояльні, ніж влізла в таку яму...

Мій список МФО​

Твоя позика
Треба кредит
Легко кредит
Монто
Сан кредит
Алекс кредит
Fin X
Clik credit
Манівео
Є гроші
Швидко гроші
ЮНЕКС банк
Кредит каса
Топ 1

Крім того є три домовленості вже, де виплачую частинами

Топ 1 - тіло 10000 було, хотіли 14000, довго не оплачував, потім не спілкувався з ними зовсім. Дзвонили кожен день, грубо поводилися, можливо навіть і вони телефонували оточенню, бо було таке, але я їх домучив тим, що не віддавав того, що хотіли.
Казали зранку до такого-то часу, щоб вернули кошти які брали, так і закрив. Тобто пішли на тіло.
По іншим поки нічого толком не скажу.

Анонимный участник 681
Є гроші продали Кредитпромінвесту, в мене там тіло було 18000, закрив за 20000. Хотіли значно більше. Тож рекомендую дочекатися, коли продадуть кредитпромінвесту, а з ними вже можна буде домовитися.

Клік був проданий Целтис, через місяць, напевно. Потім подзвонила я сама, сказала, що напишу вам заяву на списання відсотків, так як складна ситуація фінансова. Надали зразок, писала від руки, скинула їм на пошту, на другий день прийшло повідомлення, що зпишуть трохи відсотків. Я оплатила і кредлит був закритий.

Карамбулька, я б забив на все. Нехай ідуть в суд, або надають нормальні умови для закриття кредиту. Тільки так.
Якщо в суд підуть одразу 10 компаній, то тут вже не знаєш, що краще - чи домовитися без суду, чи наймати адвоката, в кожна справа близько 10000 грн. От якщо 10 МФО пішли в суд, то одразу готуй адвокату 100000 гривень.

Зареєструйтеся або увійдіть, щоб коментувати

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Зареєструватися

Зареєструйтеся на нашому форумі. Це просто!

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Назад
Зверху