В Віта98 Новачок😶🌫️ Новачок Реєстрація 4 Жов 2024 Повідомлення 27 Репутація 5 Бали 3 Неділя в 13:49 #1 Доброго дня, підкажіть чи маю я право не платити відсотки по кредиту якщо чоловік військовий?
Piton Учасник Спеціаліст Реєстрація 21 Сер 2024 Повідомлення 138 Репутація 20 Бали 18 Неділя в 13:51 #2 Віта98 сказав(ла): чи маю я право не платити відсотки по кредиту якщо чоловік військовий? Натисніть, щоб розгорнути... Якщо я не помиляюсь, то так. Треба подивитися Закон про захист військовослужбовців та їх сімей
Віта98 сказав(ла): чи маю я право не платити відсотки по кредиту якщо чоловік військовий? Натисніть, щоб розгорнути... Якщо я не помиляюсь, то так. Треба подивитися Закон про захист військовослужбовців та їх сімей
P ProgravVse Новачок😶🌫️ Новачок Реєстрація 12 Жов 2024 Повідомлення 27 Репутація 3 Бали 3 Неділя в 14:40 #3 Віта98, так, можна не платити відсотки і інші нарахування по кредитам. Тіло кредиту потрібно виплатити
Віта98, так, можна не платити відсотки і інші нарахування по кредитам. Тіло кредиту потрібно виплатити