La Consulting: відгуки клієнтів, юридичне шахрайство

La Consulting

Я особисто та вся команда нашого порталу не зовсім розділяє філософію форуму АнтиКоллектор, але не можемо пройти повз. Ця ситуація навіть мене особисто обурила.

Що таке форум АНТИКОЛЛЕКТОР​

Нещодавно на форумі АНТИКОЛЛЕКТОР з'явилася невеличка тема від Адміна. Вирішив її почитати, та був здивований, наскільки нечисті на язик деякі "юридичні компанії". В даному випадку - La Consulting.

В темі опубліковано відеодопис з блогу в інстаграмі компанії La Consulting де якась лиса людина розповідає, що хтось там, звернувшись до адміністрації форуму АНТИКОЛЛЕКТОР отримав рекомендацію звернутися до якоїсь юридичної компанії, яка потім з "клієнта" взяла 12000 гривень і перестали відповідати.

Форум АНТИКОЛЛЕКТОР відомий мені особисто вже не перший рік, я дуже давно за ним спостерігаю. І може точно сказати, що адміністрація ніколи в житті не порекомендує ніякі юридичні компанії, які не зареєстровані на форумі та не мають статуса "Юрист", "Адвокат" або "Юридична компанія". Адвокати і юристи форуму АНТИКОЛЛЕКТОР працюють по договору, що протирічить висловам тої лисої людина на відео.

La Consulting - нечесна "юридична" ОПГ​

Ось посилання на саму тему та відео в ній:

Наостанок хочу зауважити, що філософія форума АНТИКОЛЛЕКТОР нам не дуже прийнятна, але то їх справи. Одне можу сказати точно: форум АНТИКОЛЛЕКТОР ніколи нікого не кидав, бо інакше він не зміг би працювати більше 6 років і мати таку популярність, якій заздрять такі "компанії", як La Consulting.

Юридическая фирма LA CONSULTING основаная в 2018 году юристом и финансистом .
У нас работают адвокаты, юристы, бухгалтера, нотариус и маркетологи. Мы занимаемся комплексным сопровождением как бизнеса так и населения. Имеем сертификат и аккредитацию таможенного брокера. По каждому направлению уже наработанный опыт и есть практика. Мы готовы отвечать за результат именно по этому имеем безупречную репутацию.

380687495553
01024 город Киев улица Шелковичная 24
[email protected]
Хвали мене, моя губонько🤣🤣🤣🤣

Подивився я деякі відео цього 🤡 в інстаграм - капець🤣. В якому місті він фінансист?:)

вся команда нашого порталу не зовсім розділяє філософію форуму АнтиКоллектор
Я там зареєстрований і читав цю тему від Адміна. Взагалі він завжди стриманий і це мене дивує.

La Consulting ці - шахраї!!!
Я звернулась до них в квітні цього року, на мене ЄАПБ подали до суду по 3м договорам. Загадали спочатку 8000 гривень за послуги, потім ще 6000 на підготовку якихось документів, потім ще, ще, ще. І так постійно.
Закінчилося це тим, що ми програли суд першої інстанції і поки я їм платила за підготовку апеляції, вони проґавили термін подачі скарги, посилаючись на те, що зараз воєнний стан і подавати апеляцію можна хоч через півроку.
Маємо те, що я тепер виплачую виконавцю все те, що мені нарахували ЄАПБ.

Дякую, La Consulting, за "якісно виконану роботу". Спеціалісти х..єви.

ми програли суд першої інстанції і поки я їм платила за підготовку апеляції, вони проґавили термін подачі скарги, посилаючись на те, що зараз воєнний стан і подавати апеляцію можна хоч через півроку.
Так і платили б їм через півроку, посилаючись на військовий стан.
Якісь вони цікаві...🤦

Спеціально зареєструвався, щоб написати свій досвід "співпраці" з цією недокомпанією.
МФО подала до суду, я звернувся в La Consulting, вони запевнили, що справу виграємо 100%.
Заплатив 8000 гривень, потім за підготовку якихось документів платив тричі по 3000 гривень.
Як результат, ми програли суд.
Я продовжив співпрацювати з ними. Подали апеляцію. Це коштувало мені ще 12000 гривень + додатково підготовка якихось документів (чи 6000, чи 9000 - не пам'ятаю точно).

Результат: програли.

Хто хоче з ними зв'язатися, одразу готуйте побільше грошей та не питайте про результати, бо почнуть запити.
Також готуйтеся не до 100% виграшу, а до 100% програшу!!

Спеціально зареєструвався, щоб написати свій досвід "співпраці" з цією недокомпанією.
МФО подала до суду, я звернувся в La Consulting, вони запевнили, що справу виграємо 100%.
Заплатив 8000 гривень, потім за підготовку якихось документів платив тричі по 3000 гривень.
Як результат, ми програли суд.
Я продовжив співпрацювати з ними. Подали апеляцію. Це коштувало мені ще 12000 гривень + додатково підготовка якихось документів (чи 6000, чи 9000 - не пам'ятаю точно).

Результат: програли.

Хто хоче з ними зв'язатися, одразу готуйте побільше грошей та не питайте про результати, бо почнуть запити.
Також готуйтеся не до 100% виграшу, а до 100% програшу!!
Не здивований зовсім.
Після програшу вже не було сенсу подавати в касацію?

Два місяці назад підписав "договір" з цією компанією. Як результат - викинув трохи більше 20000 гривень, бо ніяку роботу вони не робили зовсім. Не звертайтеся до них, якщо не хочете втратити гроші.
Був суд з ЄАПБ. Районний суд задовольнив позов. Поки подавали апеляційну скаргу, рішення районного суду вступило в силу.

Тупі ідіоти.

Ніколи не звертайтеся до цих "юристів".
Оплатив 22000грн., нічого не зробили тільки годували "завтраками".
Програли суд з МФО, бо ті просто нічого не подали. Ані відзиву, ані заперечення, нічого!!!! В ось гроші не забули взяти з мене!
Тепер я винен все те, що та срана МФО нарахувала. Було тіло 7000, нагадували майже 50000. Окрім цього повинен оплатити їм юридичну допомогу у розмірі 6000 та судові витрати.

Два місяці назад підписав "договір" з цією компанією. Як результат - викинув трохи більше 20000 гривень, бо ніяку роботу вони не робили зовсім. Не звертайтеся до них, якщо не хочете втратити гроші.
Був суд з ЄАПБ. Районний суд задовольнив позов. Поки подавали апеляційну скаргу, рішення районного суду вступило в силу.

Тупі ідіоти.
У нас з вами дуже схожі історії.
Багато тепер платити ЄАПБ?

У нас з вами дуже схожі історії.
Багато тепер платити ЄАПБ?
Вони у всіх схожі, хто до цих ідіотів звертався.

Там три договори об'єднали в один.
90000 + судові витрати + юридична допомога 7000 начебто, не пам'ятаю зараз.

А так мене завіряли, що виграємо, та не переймається, гарна практика. Шахраї кінчені.

В от на АНТИКОЛЛЕКТОРі читав кейси юристів, там дуже багато виграних справ. При тому, що є і повернення за допомогу адвоката.

Наприклад, ось такі:

Я в паніці з тими Ла Консалтінг зв'язався. І тілько потім прочитав відгуки про них.
🤦

на АНТИКОЛЛЕКТОРі читав кейси юристів, там дуже багато виграних справ. При тому, що є і повернення за допомогу адвоката.
Та я теж це все бачив. Але вже запізно:)
Там три договори об'єднали в один.
90000 + судові витрати + юридична допомога 7000 начебто, не пам'ятаю зараз.
Немало. І як тепер бути? Будете оплачувати?

Ніколи не звертайтеся до цих "юристів".
Оплатив 22000грн., нічого не зробили тільки годували "завтраками".
Програли суд з МФО, бо ті просто нічого не подали. Ані відзиву, ані заперечення, нічого!!!! В ось гроші не забули взяти з мене!
Тепер я винен все те, що та срана МФО нарахувала. Було тіло 7000, нагадували майже 50000. Окрім цього повинен оплатити їм юридичну допомогу у розмірі 6000 та судові витрати.
Потрібно спочатку дивитися відгуки, а потім вирішувати, чи працювати з подібними організаціями, чи ні.
Факт в тому лише, що на їх сайтах відгуки завжди гарні.

Потрібно спочатку дивитися відгуки, а потім вирішувати, чи працювати з подібними організаціями, чи ні.
Факт в тому лише, що на їх сайтах відгуки завжди гарні.
Самі знаєте, що ті відгуки, що в ТОПі - самі найкращі. Щоб знайти реальні відгуки, потрібно багато сайтів передивитися на подальших сторінках гугла.
Ось я і подивився. Тільки трохи запізно.

Самі знаєте, що ті відгуки, що в ТОПі - самі найкращі. Щоб знайти реальні відгуки, потрібно багато сайтів передивитися на подальших сторінках гугла.
І так - більшість. Нажаль.

Потрібно сервісам проводити перевірку достовірності відгуків. Але доси не зрозуміло, як це можна реалізувати?

Шукала юриста, хто б домоміг з погашенням боргу по мікрокредитам. в Інстаграммі потрапила на юриста Володимира Глушановського. Він зателефонував, добре поставлений голос, нормально спілкується, все роз'яснює. Далі почались дива: умова співпраці 50% передоплати. При отриманні документів платиш другу половину. Тобто я заплптила 8000. Далі мене закрепили до помічника Марії і почався треш: далі я все робила сама - відсилала листи, отримувала відповіді, а коли у мене виникли питання і я затефоновувала Володимиру, з'ясувалось, що мій номер поставлен на автовідпоідач, який повідомляв, що всі оператори зайняті. З номером помічника Марії та ж сама історія. Марія - це окрема частина "Мерлезонського балету" - вона пише без заглавних літер, без розділових знаків, робить три помилки в двох словах. Додадковий лист вони мені прислали і знов виставили 4000. Я спитала чому не 8000, тоді вони цю суму прибрали.
Зрозумів, що потрапила на юридичних шахраїв я заключила договір з іншою компанією, де я врешті решт побачила і інше ставлення і іншу юридичну роботу.
Николи не звертайтесь до Ла консалтінг!!!!!! Це бессовесні шахраї!!!!!

@Олена, як я вже зрозумів, це не юристи, а аферисти. Бо роблять гроші з повітря. Ви ніяк не доведете, що вони нічого не робили і якщо перестанете платити їм, в них буде формулювання "ви не виконали умови договору, тому співпраця з вами закінчена". І гроші ніхто не поверне.

Марія - це окрема частина "Мерлезонського балету" - вона пише без заглавних літер, без розділових знаків, робить три помилки в двох словах.
🤣🤣🤣
Юристи🤷
То ви не розумієте просто юридичну мову🤣

А що то за інша компанія і чому ви думаєте, що вони вам допоможуть? Вони також з вас знімуть гроші, а робити нічого не будуть

Спостерігаю за його каналом в тіктоці, так він там все розповідає, такий гарний юрист. І ось в мене питання постає, а не боїться він потім вільно вулицями переміщатися? Бо "задоволені клієнти" можуть і "чайових" роздати так, що всі і не унесешь

Назад
Зверху