• Отримай БЕЗКОШТОВНУ консультацію спеціалістів у сфері кредитування та необмежений доступ до інформації на форумі😉

З нами стають експертами!

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Кредитування ФОП підприємців в Україні. Які документи потрібні?

• Автор теми Автор теми Матільда
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 5
  • Перегляди Перегляди 58

Матільда

Новачок😶‍🌫️
Новачок
Повідомлення
1
Репутація
0
Бали
1
Доброго дня. Потрібно оформити кредит на ФОП для розвитку бізнесу. Сума - 300000 гривень. Можливо меньше, але до 200000.
Такий кредит тільки під заставу чи як?
Взагалі зараз банки дають кредити 200000-500000 грн на бізнес?

Доброго дня. Потрібно оформити кредит на ФОП для розвитку бізнесу. Сума - 300000 гривень. Можливо меньше, але до 200000.
Спробуйте отримати грант краще, бо кредит прийдеться повертати, а не факт, що бізнес піде в гору.
А грант повертати не потрібно, лише сплачуйте податки і все.

Банки без застави надають кредити, але зараз, через війну, багато банків перестали видавати кредити на підтримку бізнесу.

Вам вдалося оформити кредит?
Цікавлюся, бо теж потрібна сума десь від 150000 грн. Треба трошки розширяти бізнес, а власних коштів недостатньо.

Вам вдалося оформити кредит?
Цікавлюся, бо теж потрібна сума десь від 150000 грн. Треба трошки розширяти бізнес, а власних коштів недостатньо.
В не хотіли б спробувати не брати кредит. Зараз такий час, що повернути кредитні кошти ще й з відсотками може бути дуже складно.
Розширяти бізнес можна за рахунок власних коштів.

В не хотіли б спробувати не брати кредит. Зараз такий час, що повернути кредитні кошти ще й з відсотками може бути дуже складно.
Розширяти бізнес можна за рахунок власних коштів.
Хотів би. Я хотів би отримувати дохід такий, щоб не приходилося звертатися до кредитних установ. Але це, я так розумію, зовсім неможливо

Хотів би. Я хотів би отримувати дохід такий, щоб не приходилося звертатися до кредитних установ. Але це, я так розумію, зовсім неможливо
Всі хотіли б. Це важко, вимагає багато часу на розвиток, але все ж , на мій погляд, краще розвивати бізнес на свої кошти. Більше цінність такого бізнесу буде

Зареєструйтеся або увійдіть, щоб коментувати

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Зареєструватися

Зареєструйтеся на нашому форумі. Це просто!

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Назад
Зверху