ФК Кредит Капітал шантажує фотографіями боржника

• Автор теми Автор теми Iryna
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 10
  • Перегляди Перегляди 26

Iryna

Новачок😶‍🌫️
Новачок
Повідомлення
46
UAH
11.0
Добро вечора!
Хочу всіх попередити щодо компанії "КРЕДИТ КАПІТАЛ"
Мені порадили надіслати їм на електронну адресу заяву, щоб ті вислали документи, а вони разом з документами вислали мені мої фото. Вірніше сказати фото з мого старого телефону, як мінімум п'ятирічної давнини, яких і у мене навіть немає! То ж виходить вони можуть взломати акаунт гугл, або ще якось добувають фото. Потім ними шантажують.

Iryna, вибачте, а фото дуже особисті, якого характеру? Спочатку подумала "ну і що тут такого", а потім як зрозуміла про які фото може бути мова і якщо так, то це просто капець з їхньої сторони🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Iryna, вибачте, а фото дуже особисті, якого характеру? Спочатку подумала "ну і що тут такого", а потім як зрозуміла про які фото може бути мова і якщо так, то це просто капець з їхньої сторони🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Та ні. Там мене на фото навіть немає. Фото з дня народження дитини, але ,якщо є це то не знаю, що ще може бути. Ви ж розумієте, що вони ці фото якось отримали, то ж можуть і інші у інших боржників отримати. Це найстрашніше.
В мене доступу до тих фото зовсім немає давно. І що там ще є - я навіть не уявляю! А ще більше не уявляю, що вони взагалі можуть зробити з фотограціями, які добули.

Iryna, кредит капітал? Точно? Не інша якась шаражка?
Бо на капіталів це зовсім не схоже. Вже відколи у них висить мій борг (роки 3 десь), то нічого подібного не було.
Але я ніколи не просила документів🤷‍♀️. Я лише гарантійний лист якось просила, коли один з кредитів закривала. То пішли на поступки, на тіло кредиту навіть.
Дивно.

Iryna, кредит капітал? Точно? Не інша якась шаражка?
Бо на капіталів це зовсім не схоже. Вже відколи у них висить мій борг (роки 3 десь), то нічого подібного не було.
Але я ніколи не просила документів🤷‍♀️. Я лише гарантійний лист якось просила, коли один з кредитів закривала. То пішли на поступки, на тіло кредиту навіть.
Дивно.
Так! Це саме вони! Нещодавно Капітал подав на мене до суду, на поступки не ідуть взагалі, так що приготуйтеся на всяк випадок, якщо в когось вони є. Нова схема вимагання.

Це колектори? Я правильно розумію?
Так колектори на те й колектори, щоб щось подібне витворяти. Печально те, що люди не вміють розпоряджатися фінансами. Набирають кредитів і потім доводять до такого, як описано на початку теми.

Добро вечора!
Хочу всіх попередити щодо компанії "КРЕДИТ КАПІТАЛ"
Мені порадили надіслати їм на електронну адресу заяву, щоб ті вислали документи, а вони разом з документами вислали мені мої фото. Вірніше сказати фото з мого старого телефону, як мінімум п'ятирічної давнини, яких і у мене навіть немає! То ж виходить вони можуть взломати акаунт гугл, або ще якось добувають фото. Потім ними шантажують.
І що з того? Достали фото - і? Боїтесь, що розішлють комусь чи що? Нехай розсилають. Тільки після цього їм щось отримати буде важко з вас.

Назад
Зверху