• Отримай БЕЗКОШТОВНУ консультацію спеціалістів у сфері кредитування та необмежений доступ до інформації на форумі😉

З нами стають експертами!

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

FirstCredit. Відгуки клієнтів. Реальні відгуки

• Автор теми Автор теми Piton
  • Дата створення Дата створення
  • Рекомендовано
  • Відповідей Відповідей 1
  • Перегляди Перегляди 117

Piton

Новачок😶‍🌫️
Спеціаліст
Повідомлення
92
Репутація
11
Бали
8
Доброго дня усім.
Хочу залишити свій відгук про співпрацю з компанією FirstCredit.

Досить тривалий час я не користувався мікропозиками, але зараз, коли витягую новий проект, періодами приходиться звертатися.

Звертався до різних компаній, але тут більш всього підходять умови.

💚 Із позитивного:
  • Перші 4 дні - 0.01%. Майже безвідсотковий.
  • Швидко зараховуються гроші на картку
  • Просто отримав, просто повернув
💔 Із негативного:
  • Оплата комісії платіжної системи покладається на клієнта (брав 4000 грн, повинен був віддати 4000,82 грн, але платіжна система взяла з мене ще +80 грн. Це не дуже радує)
  • Оформлюєш заявку на 6000 грн, видають 4000. Не дуже цікаво так, бо ти розраховуєш на певну суму, а отримуєш меншу. Приходиться звертатися до інших компаній, щоб отримати ті кошти, яких не вистачає.
  • Вхід в особистий кабінет через дзвінок. Незручно!

Підкріплю слова знімками з екрану. Так мовити, доказами🤗

Це - історія отриманих та повернених кредитів:
Screenshot_2024-09-27-12-32-34-769_com.android.chrome-edit.webp

В ось те, що я казав щодо перших 4х днів користування позикою. 0.01%. Норм? Вважаю, що так. За 4 дні з 15000 грн платить всього 6 грн за користування цими 15000.
Кредит без відсотків

А це докази того, що платіжна система бере собі 80 грн при сумі оплати 4000. Саме за це не 5 зірок, а чотири:
Комісія за повернення позики

Моя оцінка сервісу FirstCredit: ⭐⭐⭐⭐

📌 Користуйся кредитами та позиками відповідально! ☝️

• ❌ Не оформлюй позику чи кредит, якщо не впевнений, що зможеш повернути вчасно
  • 🆘 Кредит чи позика - це не безоплатна фінансова допомога. Вчись заробляти гроші, а не жити на кредити
  • ♨️ Кредит в МФО - ризикована справа, уважно читай умови договору. Так-так, їх потрібно виконувати.

Останнє редагування:
Користувалася і продовжую періодично користуватися кредитуванням в FirstCredit.
Перші 4 дні під 0.01% - мене влаштовує. На більший термін не брала, бо буває таке, що гроші потрібні зараз, а віддати може через 1-2 дні.

В цьому вони, звичайно, перевершують своїх конкурентів.

Я не користуюсь багатьма кредитними компаніями, але кредити оформлюю доволі часто, бо це специфіка моєї роботи.

Моя оцінка ⭐⭐⭐⭐⭐
А ось щодо зручності: ⭐⭐⭐ (вже потрібно переходити на додаток та спростити вхід до приватного кабінету)

Зареєструйтеся або увійдіть, щоб коментувати

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Зареєструватися

Зареєструйтеся на нашому форумі. Це просто!

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Назад
Зверху