FirstCredit. Відгуки клієнтів. Реальні відгуки

• Автор теми Автор теми Piton
  • Дата створення Дата створення

Piton

Новачок😶‍🌫️
Новачок
Повідомлення
50
Репутація
4
Бали
8
Доброго дня усім.
Хочу залишити свій відгук про співпрацю з компанією FirstCredit.

Досить тривалий час я не користувався мікропозиками, але зараз, коли витягую новий проект, періодами приходиться звертатися.

Звертався до різних компаній, але тут більш всього підходять умови.

💚 Із позитивного:
  • Перші 4 дні - 0.01%. Майже безвідсотковий.
  • Швидко зараховуються гроші на картку
  • Просто отримав, просто повернув
💔 Із негативного:
  • Оплата комісії платіжної системи покладається на клієнта (брав 4000 грн, повинен був віддати 4000,82 грн, але платіжна система взяла з мене ще +80 грн. Це не дуже радує)
  • Оформлюєш заявку на 6000 грн, видають 4000. Не дуже цікаво так, бо ти розраховуєш на певну суму, а отримуєш меншу. Приходиться звертатися до інших компаній, щоб отримати ті кошти, яких не вистачає.
  • Вхід в особистий кабінет через дзвінок. Незручно!

Підкріплю слова знімками з екрану. Так мовити, доказами🤗

Це - історія отриманих та повернених кредитів:
Screenshot_2024-09-27-12-32-34-769_com.android.chrome-edit.webp

В ось те, що я казав щодо перших 4х днів користування позикою. 0.01%. Норм? Вважаю, що так. За 4 дні з 15000 грн платить всього 6 грн за користування цими 15000.
Кредит без відсотків

А це докази того, що платіжна система бере собі 80 грн при сумі оплати 4000. Саме за це не 5 зірок, а чотири:
Комісія за повернення позики

Моя оцінка сервісу FirstCredit: ⭐⭐⭐⭐

📌 Користуйся кредитами та позиками відповідально! ☝️

• ❌ Не оформлюй позику чи кредит, якщо не впевнений, що зможеш повернути вчасно
  • 🆘 Кредит чи позика - це не безоплатна фінансова допомога. Вчись заробляти гроші, а не жити на кредити
  • ♨️ Кредит в МФО - ризикована справа, уважно читай умови договору. Так-так, їх потрібно виконувати.

Останнє редагування:
Користувалася і продовжую періодично користуватися кредитуванням в FirstCredit.
Перші 4 дні під 0.01% - мене влаштовує. На більший термін не брала, бо буває таке, що гроші потрібні зараз, а віддати може через 1-2 дні.

В цьому вони, звичайно, перевершують своїх конкурентів.

Я не користуюсь багатьма кредитними компаніями, але кредити оформлюю доволі часто, бо це специфіка моєї роботи.

Моя оцінка ⭐⭐⭐⭐⭐
А ось щодо зручності: ⭐⭐⭐ (вже потрібно переходити на додаток та спростити вхід до приватного кабінету)

Назад
Зверху