- Повідомлення
- 50
- Репутація
- 4
- Бали
- 8
Доброго дня усім.
Хочу залишити свій відгук про співпрацю з компанією FirstCredit.
Досить тривалий час я не користувався мікропозиками, але зараз, коли витягую новий проект, періодами приходиться звертатися.
Звертався до різних компаній, але тут більш всього підходять умови.
Із позитивного:
Підкріплю слова знімками з екрану. Так мовити, доказами
Це - історія отриманих та повернених кредитів:
В ось те, що я казав щодо перших 4х днів користування позикою. 0.01%. Норм? Вважаю, що так. За 4 дні з 15000 грн платить всього 6 грн за користування цими 15000.
А це докази того, що платіжна система бере собі 80 грн при сумі оплати 4000. Саме за це не 5 зірок, а чотири:
Моя оцінка сервісу FirstCredit:
Хочу залишити свій відгук про співпрацю з компанією FirstCredit.
Досить тривалий час я не користувався мікропозиками, але зараз, коли витягую новий проект, періодами приходиться звертатися.
Звертався до різних компаній, але тут більш всього підходять умови.
Із позитивного:
- Перші 4 дні - 0.01%. Майже безвідсотковий.
- Швидко зараховуються гроші на картку
- Просто отримав, просто повернув
- Оплата комісії платіжної системи покладається на клієнта (брав 4000 грн, повинен був віддати 4000,82 грн, але платіжна система взяла з мене ще +80 грн. Це не дуже радує)
- Оформлюєш заявку на 6000 грн, видають 4000. Не дуже цікаво так, бо ти розраховуєш на певну суму, а отримуєш меншу. Приходиться звертатися до інших компаній, щоб отримати ті кошти, яких не вистачає.
- Вхід в особистий кабінет через дзвінок. Незручно!
Підкріплю слова знімками з екрану. Так мовити, доказами
Це - історія отриманих та повернених кредитів:
В ось те, що я казав щодо перших 4х днів користування позикою. 0.01%. Норм? Вважаю, що так. За 4 дні з 15000 грн платить всього 6 грн за користування цими 15000.
А це докази того, що платіжна система бере собі 80 грн при сумі оплати 4000. Саме за це не 5 зірок, а чотири:
Моя оцінка сервісу FirstCredit:
Користуйся кредитами та позиками відповідально!
- Не оформлюй позику чи кредит, якщо не впевнений, що зможеш повернути вчасно
- Кредит чи позика - це не безоплатна фінансова допомога. Вчись заробляти гроші, а не жити на кредити
- Кредит в МФО - ризикована справа, уважно читай умови договору. Так-так, їх потрібно виконувати.
Останнє редагування: