Фіолетова кнопка "НА ВСЕ"

• Автор теми Автор теми Linana
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 3
  • Перегляди Перегляди 8

Linana

Новачок😶‍🌫️
Новачок
Повідомлення
25
Доброго ранку.
Вже шукала інформацію по форуму, та не можу знайти в себе в кабінеті кредит "на все" від кредит каса.
Захожу, мене одразу перекидає на мій кабінет. І де тут що робити, щоб зупинити те нарахування? Це типу що всі пишуть про фіолетову кнопку! Я її не бачу.
Фіолетова кнопка кредит каса

Linana, Заходите на сайт, в кабінет не треба входити! Він вам не потрібен.
Спускаєтесь в самий низ, там буде ця кнопка. Натискаєте її і описуєте ситуацію.
Слідкуйте за електронною поштою, вам прийде повідомлення, на яке треба відповісти. Сам шукав в кабінеті, потім глянув відео, де ця чарівна кнопка. Знайшов

Я мала з ними справу.
З тим, що не платила пів року.
Брала кредит в них 15000 грн, за пів року мені нарахували 50000 гривень, але в серпні приходила пропозиція закрити за 30000 грн.
На той час я не мала коштів, а вже у вересні цієї пропозиції не було і знову висіло 50000 грн.
Я спробувала звʼязатися з оператором і вона порадила закинути хоча б якусь суму, для того, щоб показати що я готова закрити кредит і я це зробила закинула 10000 і через 5 днів знову прийшла пропозиція закинути 20000 і кредит буде закритий.
Мені ця пропозиція була нормальна, бо виходило що 2 тіла закрила. Нормальні умови, в принципі. На щастя збулася їх, бо читала багато, що тяжко з ними, особливо по судах. Сподіваюсь, у вас теж так може бути і все пройде добре!! Бажаю успіхів!

Доброго ранку.
Вже шукала інформацію по форуму, та не можу знайти в себе в кабінеті кредит "на все" від кредит каса.
Захожу, мене одразу перекидає на мій кабінет. І де тут що робити, щоб зупинити те нарахування? Це типу що всі пишуть про фіолетову кнопку! Я її не бачу.
Переглянути вкладення 160
Там не в кабінеті, а на самому сайті.
Вниз потрібно гортати і побачите.

Зареєструйтеся або увійдіть, щоб коментувати

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Зареєструватися

Зареєструйтеся на нашому форумі. Це просто!

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Назад
Зверху