• На нашому сайті преставлений каталог МФО, які ДАЮТЬ КРЕДИТИ МАЙЖЕ ВСІМ, не зважаючи на кредитну історію та  фінансове становище позичальника😉

З нами кредит отримати легко!

ОТРИМАТИ КРЕДИТ

Де дають позику без перевірок і гарантовано?

• Автор теми Автор теми Vika
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 8
  • Перегляди Перегляди 61

Vika

Новачок😶‍🌫️
Новачок
Повідомлення
20
Репутація
1
Бали
3
Потрібна невелика сума, але на ранок. Не знаю, де взяти. Підкажіть хто зараз видає кредити (МФО) без перевірок і щоб гарантовано дали?
Дуже дякую тим, хто відгукнеться

Vika, мені здається, що зараз усі видають і нічого ніхто не перевіряє. Особливо модні криптопозики))
Доречі, можете спробувати.

Наприклад у крипті:
📌Bitcapital
📌CrypSee

Є і звичайні МФО:
📌 FCredit (зараз видають дуже активно! Ніхто нічого не перевіряє)

Vika, всі видають. Ті що не видають то лише дуже ТОПові. Беріть в тих, які нещодавно з'явилися

Потрібна невелика сума, але на ранок. Не знаю, де взяти. Підкажіть хто зараз видає кредити (МФО) без перевірок і щоб гарантовано дали?
Дуже дякую тим, хто відгукнеться
Спробуйте в Кредит7 (посилання активне), доволі непогано дають, мені ні разу не відмовили і при цьому були протермінування по іншим. Дали без проблем.

Спробуйте в Кредит7 (посилання активне), доволі непогано дають, мені ні разу не відмовили і при цьому були протермінування по іншим. Дали без проблем.
Не дадуть вони мені.
У них були гарні умови, я б із задоволенням взяла б у них кредит. Самі нормальні умови серед усіх.
Але нажаль ні

Видають всі, але не всім

Vika, тоді, мабуть, один варіант: Є-Гроші. (посилання працює)
Вони дають усім, навіть при протермінуваннях в інших МФО.

Останнє редагування модератором:
Vika, мені здається, ЄГроші всім видають). Але не варто забувати, що гроші потрібно повертати, бо спілкуватися з їхнім хард-колекшн зовсім неприємно.

Зареєструйтеся або увійдіть, щоб коментувати

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Зареєструватися

Зареєструйтеся на нашому форумі. Це просто!

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Назад
Зверху