Credit 7. Відгуки клієнтів. Оформити кредит в Україні

Де❓Кредит❕

💎Творець форуму 💎
Адміністратор
Повідомлення
57
Репутація
6
Бали
8
original.webp
👆Тисни, щоб отримати гроші 👆

Credit7.ua - зручне онлайн-кредитування зі ставкою 0,01% на перший кредит. Отримати кредит можна не виходячи з дому або роботи за 15 хвилин готівкою на карту будь-якого українського банку.

Шановні користувачі, залишайте свої відгуки про компанію Credit 7 нижче в цій темі. Нам дуже важливо знати ваш досвід.

Переваги оформлення кредиту в Credit 7:​

🔸прості кроки для отримання позики;
процес повністю онлайн;
🔸знижки для повторних клієнтів до 70%;
🔸легка процедура подання заявки;
🔸можливість пролонгації (продовження) кредиту;
🔸можливість дострокового погашення позики;
🔸3 дні без штрафних санкцій у разі прострочення;
🔸кредитне рішення приймається протягом 3 хвилин.

Для подання заявки необхідно вказати лише номер паспорта та ІПН (без прикріплення скан-копій документів та фото з паспортом)

Вимоги для отримання позики в Credit 7:​

🔸Паспорт
🔸ІПН (РНУКПП)
🔸дійсна платіжна картка, видана на ваше ім'я
🔸мобільний телефон

Необхідні дані та умови для отримання позики в Credit 7:​

🔸Дані паспорти позичальника для заповнення полів в анкеті;
🔸Дані ідентифікаційного коду позичальника для заповнення полів в анкеті;
🔸Реквізити будь-якої банківської картки позичальника;
🔸Наявність громадянства України та перебування на території України.

Погашення кредиту можливе через сайт за допомогою картки або через будь-який банк.

Умови кредитування:

1. Реальна річна ставка: від 1 265,80 % до 3 549,15 %
    Процентна ставка на повторний кредит від 0,01% до 1% (в залежності від програми лояльності)
  2. Сума першого кредиту: від 500 до 15000 грн;
    Сума повторного кредиту від 500 до 35 000 грн
  3. Перший кредит: від 345-ти днів до 365 днів (період сплати процентів за користування кредитом: від 5-ти днів до 30 днів)
    Повторний кредит: від 345-ти днів до 365 днів (період сплати процентів за користування кредитом: від 5-ти днів до 30 днів)
  4. Посилання на файл "Істотні характеристики послуги з надання споживчого кредиту" - https://credit7.ua/wp-content/uploads/2024/08/1-Istotni_harakterystyky_Seven365.pdf
    Посилання на файл "Істотні характеристики послуги з надання мікрокредиту" - https://credit7.ua/wp-content/uploads/2024/08/2-Istotni_harakterystyky_Seven365_micro.pdf
    Посилання на сайт https://credit7.ua/kredytni-produkty/#istotni_kharakterystyky
  5. Посилання на файл "Попередження" - https://credit7.ua/wp-content/uploads/2024/01/Poperedzhennia_diie_z_19_01_2024.pdf
    Посилання на сайт credit7.ua/kredytni-produkty/#warning

Читайте також:

📌 Мій відгук про оформлення позики в Кредит7

Останнє редагування:
Конкретно Credit7 мені не сподобався. Дуже хамовиті у них оператори.
Більше нічого не скажу, але цей пункт однозначно негативний

З власного досвіду.

Сьогодні оформив перший ах в Credit7 позику для перевірки.

🔸Сума: 8000₴

😍 Хочу одразу відмітити позитивні моменти:​

🔸Проста реєстрація, швидко підтягує всі документи
🔸 Зателефонував співробітник, перевірив інформацію, уточнив деякі питання
🔸При низькому кредитному рейтингу сума в 8000 гривень буда схвалена
🔸Дуже зручний додаток, через який підписав паспорт кредиту та договір за допомогою смс-повідомлення
🔸Гроші прийшли на картку протягом 3-5 хвилин після підписання
🔸Процедура отримання позики зайняла всього не більше 10 хвилин.

💔 Негативні моменти оформлення позики в Credit7​

🔸В додатку неможна пожити знімок екрану
🔸Потрібно вказувати або другий номер телефону, або телефон мами/батька/родича, або інший.

Останній пункт мені дуже не сподобався, бо якщо МФО знають номер телефону, то на нього буде постійно приходити спам.

Дуже сподіваюся, що в даному випадку такого не буде, але все ж таки, якщо спам почне приходити, я буду вельми незадоволений.

✅ Доказ, що я дійсно оформляв кредит в Кредит7:)

Оформити позику з поганою кредитною історією

Гарна компанія, поки нічого в них не береш.
Ті хто взяв, майте на увазі, що будуть телефонувати всим, кого знайдуть. А знайдуть всих, хто так чи інакше колись був з вами пов'язаний. Наприклад, людина переводила вам гроші, а ви її не знаєте, так от вони її задовбувать будуть.

Гарна компанія, поки нічого в них не береш.
Ті хто взяв, майте на увазі, що будуть телефонувати всим, кого знайдуть. А знайдуть всих, хто так чи інакше колись був з вами пов'язаний. Наприклад, людина переводила вам гроші, а ви її не знаєте, так от вони її задовбувать будуть.
Просто так ніхто нікому телефонувати не буде

Ті хто взяв, майте на увазі, що будуть телефонувати всим, кого знайдуть
Просто так не будуть телефонувати.
Не допускайте протермінування по кредиту і не буде ніяких проблем.
Дзвонить будь-яка компанія для того, щоб змусити повернути позику з обумовленими відсотками.

Не впевнені, що зможете повернути всю суму згідно з договором, не оформлюйте кредит чи позику.

Назад
Зверху