Чи може кредитор подати до суду двічі?

• Автор теми Автор теми Linana
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 3
  • Перегляди Перегляди 7

Linana

Новачок😶‍🌫️
Новачок
Повідомлення
63
UAH
24.0
Якщо суд з кредиторами виграний повністю + повернення ними правничої допомоги, і вони не подали на апеляцію в потрібний термін, що тоді відбудеться з боргом? Його потрібно сплачувати і чи можуть подати повторно по ньому через декілька років наприклад?
Дякую.

Якщо суд з кредиторами виграний повністю + повернення ними правничої допомоги, і вони не подали на апеляцію в потрібний термін, що тоді відбудеться з боргом? Його потрібно сплачувати і чи можуть подати повторно по ньому через декілька років наприклад?
Дякую.
Кредитор не може повторно подати позов за однією й тією ж справою, яка вже перебуває на розгляді в суді або була вирішена.
Повторна подача можлива лише у разі залишення позову без розгляду, що призводить до необхідності звертатися до суду знову, сплачуючи судовий збір.
Сподіваюся я правильно зрозуміла питання і змогла відповісти вам.

Дякую.
Я думаю, що вони хотіли б, але не можуть.

Назад
Зверху