Боржник має психічні розлади. Закрити кредит зі списанням

• Автор теми Автор теми Martine
  • Дата створення Дата створення
  • Відповідей Відповідей 7
  • Перегляди Перегляди 14

Martine

Новачок😶‍🌫️
Новачок
Повідомлення
9
Репутація
0
Бали
1
Доброго дня ,шановні учасники форуму!
Можливо хтось зможе допомогти порадою.
Є взятий кредит у кредит касі, людина має довідку про психологічні відхилення і ряд інших захворювань, підтверджених лікарями.
Чи можна з ними домовитися про повернення тільки тіла кредиту? Всі інші МФО погодились, їх було 12, а ті мовчать.
Підкажіть по цій ситуації, можливо хтось надавав їм документи і вони списували %%.

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
А чому ви питаєте вже після того, як набралися кредитів? Типу, коли "людина" брала кредит, тоді вона була здоровою, а от зараз виявилося, що є психічні розлади і все таке інше?:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Якісь ви цікаві, боржники. Як брати гроші - так все норм, а як віддавати, то хвора людина, то грошей немає, то ще щось.
Запам'ятайте!! Нічого ніколи і ніхто не дає просто так, а тим паче гроші. Звикли до халяви🤦‍♂️

Piton, дуже дивна у вас реакція на нормальне питання від звичайного користувача, який потрапив в лапи фінансових шахраїв.

дуже дивна у вас реакція
Цілком нормальна реакція. От припустимо, я володію компанією, яка видає позики. Ви отримуєте від мене гроші, погодивщись з умовами договору, який я вам надаю, а потім просто не платите по цих умавах, та ще й мало того, просто не віддаєте те, що взяли. Ви вважаєте це нормальним? Якщо так, тоді ви дійсно маєте психічні розлад.
нормальне питання від звичайного користувача
Як уникнути оплати по зобов'язанням, які ви на себе взяли? Так, нормальне питання.
користувача, який потрапив в лапи фінансових шахраїв
В чому мікрокредитні компанії шахраї? Ви зовсім тупі, чи що? Ви взагалі читати вмієте? Договір, наприклад, закони України??
В договорі прописані всі умови! Без будь-яких прихованих нюансів, все відкрито. В законах теж все прописано і компанії дотримуються їх. Але чомусь боржничари постійно намагаються уникнути оплати.
І якщо ви вважаєте МФО шахраями, то треба не сюди лізти і соплі розмазувать по екрану, а йти до поліції, писати заяву на шахраїв і нехай тих злісних шахраїв покарають правоохоронні органи.

Piton, в у них всі шахраї. Ви ще не зрозуміли?
Взяв гроші, то норм, в віддавати - всі шахраї, бо вимагають з мене бідної такі гроші. Причому, свої ж гроші та вимагають:).
Таке в нас суспільство, нажаль. Недолуге...

Не у всіх є можливість повернути навіть те, що брали

Не у всіх є можливість повернути навіть те, що брали
Так не треба брати гроші, коли не можеш їх повернути!!! Кредитні компанії - це не гуманітарна допомога. Знов таки: звикли все отримувати на халяву! Фубля

Зареєструйтеся або увійдіть, щоб коментувати

Ви повинні бути зареєстровані, щоб залишити коментар

Зареєструватися

Зареєструйтеся на нашому форумі. Це просто!

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Назад
Зверху