Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
А ви дуже не смійтеся. Бо сміялися в 2020 році, що МФО, а тим паче колектори, не можуть подати до суду. Які реалії в 2025 році? МФО і колектори активно подають до суду і, що найважливіше, отримують позитивні рішення на свою користь. А всім так смішно було, так смішно.Мені теж сьогодні прийшло таке повідомленя.)
Ще й написали, що з $3500 я можу оплатити всього $600 і група не буде виїзжати.
Цікаво, скільки в них працівників, як вони сьогодні до всіх групи відправляють?![]()
Не нагоняйте жутіА ви дуже не смійтеся. Бо сміялися в 2020 році, що МФО, а тим паче колектори, не можуть подати до суду. Які реалії в 2025 році? МФО і колектори активно подають до суду і, що найважливіше, отримують позитивні рішення на свою користь. А всім так смішно було, так смішно.
От і не здивуюся, якщо вони вже стали їздити по домах або ж почнуть їздити.
Можете додати в закладки моє повідомлення. Щоб через деякий час з нього посміятися
Вони теж не дурні гроші свої втрачатиА ви дуже не смійтеся. Бо сміялися в 2020 році, що МФО, а тим паче колектори, не можуть подати до суду. Які реалії в 2025 році? МФО і колектори активно подають до суду і, що найважливіше, отримують позитивні рішення на свою користь. А всім так смішно було, так смішно.
От і не здивуюся, якщо вони вже стали їздити по домах або ж почнуть їздити.
Можете додати в закладки моє повідомлення. Щоб через деякий час з нього посміятися
Та то їм нічим зайнятися)). Лякають боржників.Доброго дня, шановні!
Прийшла така СМС сьогодні:
Переглянути вкладення 268
Вони почали вже їздити по домам?
Менше дивіться тікток. То - місце для деградантів.Iryna, так, вже є інформація про виїзди BitCapital. Багато зустрічала відео в тиктоці з приїздом цих колекторів.
Також писали в коментарях, що теж приїздили. Наче набрали групу з бувших військових та поліціянтів в отставці. Тобто нас ще чекає найцікавіше.